Shot On Stamp Photos for Android

Shot On Stamp Photos for Android 1.2.3

Android / Ebizzinfotech / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å dele din fantastiske mobilfotografering på sosiale medier uten å få den anerkjennelsen du fortjener? Ikke se lenger enn til Shot On Stamp Photos for Android, den ultimate programvaren for digitale bilder som lar deg legge til et personlig vannmerke til hvert bilde du tar.

Med Shot On Stamp Photos kan du velge hvilken som helst merkelogo og tilpasse signaturteksten til å lese "Shot On (Your Device Name)" og "Shot By (Your Name)." Denne funksjonen er perfekt for uavhengige fotografer som ønsker å vise frem arbeidet sitt og la verden få vite hvem som tok hvert bilde.

Men det er ikke alt - ShotOn vannmerke-tags gjør hvert bilde mer spektakulært enn før. Du kan til og med gravere logoer som Shot On for Sony eller Shot On for Samsung på bildene dine med bare noen få klikk. Denne funksjonen er perfekt for de som ønsker å vise frem enhetens evner eller bare legge til et snev av personalisering til bildene sine.

I tillegg fungerer Shot By-taggen som både opphavsretts- og varemerkeetikett, og beskytter bildene dine mot uautorisert bruk. Ettersom mobilfotografering blir stadig mer populært, er det viktigere enn noen gang å beskytte arbeidet ditt og sørge for at det blir anerkjent av andre.

Enten du er en amatørfotograf som ønsker å forbedre ferdighetene dine eller en profesjonell på jakt etter en enkel måte å legge til vannmerker på bildene dine, har Shot On Stamp Photos alt du trenger. Med sitt brukervennlige grensesnitt og tilpassbare funksjoner vil denne digitale fotoprogramvaren garantert bli et viktig verktøy i fotoarsenalet ditt.

Så hvorfor vente? Last ned Shot On Stamp Photos i dag og begynn å legge til personlige vannmerker til alle mobilbildene dine!

Full spesifikasjon
Forlegger Ebizzinfotech
Utgiver-nettsted https://www.ebizzinfotech.com/
Utgivelsesdato 2020-06-18
Dato lagt til 2020-06-18
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotoredigerere
Versjon 1.2.3
Os krav Android
Krav Android 4.1 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær