Video Recovery Pro for Android

Video Recovery Pro for Android 11.1

Android / ZipZstudio / 8 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Video Recovery Pro for Android: Den ultimate løsningen for å gjenopprette slettede videoer

I dagens digitale tidsalder er data alt. Fra personlige minner til viktige arbeidsfiler, vi er avhengige av enhetene våre for å lagre og administrere dataene våre. Ulykker skjer imidlertid, og noen ganger sletter vi ved et uhell viktige videoer fra Android-telefonene våre. Å miste dyrebare minner eller viktige arbeidsfiler kan være ødeleggende, men med Video Recovery Pro for Android kan du enkelt gjenopprette slettede videoer med bare et knappetrykk.

Video Recovery Pro for Android er en kraftig verktøyprogramvare som spesialiserer seg på å gjenopprette slettede videoer fra mobilenheten din. Enten du ved et uhell slettet favorittmusikkvideoen din eller mistet en viktig arbeidspresentasjon på grunn av et systemkrasj, har denne appen deg dekket.

Appen er designet med tanke på brukervennlighet og tilbyr et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for alle å bruke. Med bare ett trykk på skanneknappen vil appen grave dypt inn i mobilenhetens lagring og finne alle videofiler som er slettet.

Når skanningen er fullført, vil Video Recovery Pro for Android vise alle de gjenopprettede videofilene på grensesnittet sammen med filnavn og størrelser. Du kan deretter velge hvilke videoer du vil gjenopprette ved å trykke på dem.

En av de beste funksjonene til denne gjenopprettingsprogramvaren er sikkerhetskopierings- og gjenopprettingssystemet. Appen vil automatisk sikkerhetskopiere alle gjenopprettede videoer til mobilminnet eller SD-kortet ditt, slik at du aldri mister dem igjen.

Dessuten støtter Video Recovery Pro for Android ulike videoformater som MP4, AVI, MOV blant annet, noe som gjør det mulig å gjenopprette alle typer videofilformater uavhengig av hvordan de gikk tapt.

En annen flott funksjon som tilbys av denne gjenopprettingsprogramvaren er dens evne til å gjenopprette slettede videoer umiddelbart uten forsinkelse eller ventetid. Dette betyr at når du trykker på skanneknappen; alle tapte videoer vil bli gjenopprettet i løpet av sekunder, noe som gir deg trygghet når du vet at de er trygge igjen i telefonens lagringsplass.

For å konkludere:

Hvis du leter etter en effektiv måte å gjenopprette slettede videoer fra Android-telefonen din raskt og enkelt, så se ikke lenger enn Video Recovery Pro for Android! Med det brukervennlige grensesnittet kombinert med kraftige funksjoner som sikkerhetskopierings- og gjenopprettingssystemer samt umiddelbare gjenopprettingsmuligheter gjør det det til et av de beste verktøyene og operativsystemene som er tilgjengelige i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger ZipZstudio
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=ZipZstudio
Utgivelsesdato 2020-06-16
Dato lagt til 2020-06-16
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Filbehandling
Versjon 11.1
Os krav Android
Krav Android 4.1 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 8

Comments:

Mest populær