Regain EML to Office 365 Migrator

Regain EML to Office 365 Migrator 06.01.20

Windows / Regain Software / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Regain EML to Office 365 Migrator er en kraftig programvare som lar brukere eksportere eller konvertere EML-filer til Office 365-konto uten tap av data. Denne programvaren er designet for de som leter etter en enkel og effektiv måte å migrere e-postdata fra ulike e-postklienter som Windows Live Mail, Outlook Express, Windows Mail, Zoho Mail, Mozilla Thunderbird, Apple Mail, Zarafa og SeaMonkey.

Med Regain EML til Office 365 Migrator Software kan brukere enkelt overføre hele postkassedataene sine, inkludert e-post, kontakter og kalenderoppføringer fra EML-filformat til Office 365-konto. Programvaren opprettholder integriteten til alle filer og mapper under migreringsprosessen og endrer ikke den opprinnelige formateringen. Den opprettholder også hierarkiet for alle filer og mapper slik det var før.

En av de beste funksjonene til denne programvaren er at den støtter batchkonvertering, noe som betyr at brukere kan konvertere flere EML-filer samtidig uten problemer. Denne funksjonen sparer mye tid for de som har et stort antall e-poster i postkassen.

Brukergrensesnittet til Regain EML til Office 365 Migrator Software er veldig enkelt og lett å bruke. Selv om du ikke er teknisk kyndig eller ikke har erfaring med slike verktøy fra før, vil du finne dette verktøyet veldig brukervennlig. Programvaren gir trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker den, noe som gjør det enda enklere for nybegynnere.

En annen flott funksjon ved dette verktøyet er at det tilbyr en gratisversjon som lar brukere importere de første 30 e-postene per mappe gratis. Dette gir brukerne en mulighet til å prøve verktøyet før de kjøper fullversjonen. I tillegg viser gratisversjonen deg også en forhåndsvisning av alle e-poster på programvaregrensesnittet som brukeren kan sjekke manuelt.

Avslutningsvis er Regain EML til Office 365 Migrator Software et utmerket valg for alle som ønsker et brukervennlig, men kraftig verktøy for å migrere e-postdata fra ulike e-postklienter som Windows Live Mail, Outlook Express osv., til Microsofts sky- basert produktivitetspakke - Office 365-konto. Med sine avanserte funksjoner som batchkonverteringsstøtte og opprettholdelse av hierarki og integritet under migreringsprosessen, skiller den seg ut blant andre lignende verktøy som er tilgjengelige på markedet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Regain Software
Utgiver-nettsted http://www.regainsoftware.com/
Utgivelsesdato 2020-06-15
Dato lagt til 2020-06-15
Kategori Kommunikasjon
Underkategori E-postverktøy
Versjon 06.01.20
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments: