Background Generator Portable

Background Generator Portable 1.0

Windows / HiHiSoft / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Background Generator Portable: Den ultimate grafiske designprogramvaren for å lage fantastiske bakgrunnsbilder

Er du lei av å bruke de samme gamle bakgrunnsbildene til dine grafiske designprosjekter? Vil du lage unike og iøynefallende bakgrunner som vil få designene dine til å skille seg ut fra mengden? Se ikke lenger enn Background Generator Portable, det gratis programvareprogrammet for bakgrunnsoppretting som tar den grafiske designverdenen med storm.

Background Generator Portable er et kraftig og allsidig program som lar brukere lage stort materiale og tilfeldige bakgrunnsbilder i høyoppløselige PNG/JPG-bildeformater. Med syv forskjellige bakgrunnsgenererende programmer, inkludert abstrakt bakgrunnsgenerator (fargerik) og materialdesign og gjentatt mønsterbakgrunnsgenerator (grafikk), genererer dette utmerkede bildeskapingsprogrammet fantastiske bilder av tilfeldige maskinprogrammer med 7 forskjellige maler.

En av de beste tingene med Background Generator Portable er dens evne til å sikre at hvert enkelt opprettede bilde er unikt i verden. Dette betyr at uansett hvor mange ganger du bruker denne programvaren, vil du alltid få et unikt resultat. Og med tilpassbare bildebredde- og høydealternativer, samt støtte for bilder med høy oppløsning større enn 4K, er det uendelige muligheter for hva du kan lage.

Men det handler ikke bare om å lage fantastiske bakgrunner - Background Generator Portable tilbyr også en rekke funksjoner designet for å gjøre livet ditt enklere som designer. For eksempel kan brukere lagre sitt genererte bakgrunnsbilde i enten JPG/JPEG- eller PNG-format. Og med Transparent-alternativet kan designere velge om de vil lagre PNG-en med gjennomsiktig lag eller ugjennomsiktig – perfekt for de som ønsker å bruke den genererte bakgrunnen deres med andre designressurser.

I tillegg til disse funksjonene lar Background Generator Portable også brukere legge til tekst på det opprettede bildet. Enten du vil legge til et slagord eller en beskrivende tekst om prosjektet ditt, gjør denne funksjonen det enkelt takket være utvalget av teksteffekter som uskarphet, skygge og lys. I tillegg er det forhåndsinnstillinger og maler med bildeeksempler og teksteffekter for hver stil som hjelper brukere med å lage enestående bilder mye enklere.

Så hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig grafisk designprogramvare som vil hjelpe deg med å ta designene dine fra vanlig til ekstraordinær - ikke se lenger enn Background Generator Portable!

Full spesifikasjon
Forlegger HiHiSoft
Utgiver-nettsted http://www.hihisoft.com
Utgivelsesdato 2020-06-15
Dato lagt til 2020-06-15
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments: