AnyMP4 iPod to PC Transfer

AnyMP4 iPod to PC Transfer 7.0.16

Windows / AnyMP4 Studio / 152 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AnyMP4 iPod til PC Transfer er en kraftig programvare som lar brukere overføre alle sine iPod-filer, inkludert musikk, filmer, ringetone, kamerarulle, bilder, talememoer og kamerabilder til datamaskinen for sikkerhetskopiering. Denne programvaren er utviklet for de som ønsker å holde viktige data trygge og sikre. Med AnyMP4 iPod til PC Transfer kan du enkelt overføre filene dine fra iPod-enheten til datamaskinen uten problemer.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens kompatibilitet med alle versjoner av iPad, iPhone og iPod som iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s/5c, iPhone 5, iPod Touch og Nano. Dette betyr at det gjelder alle bærbare Apple-enheter. Så uansett hvilken enhet du har eller hvilken versjon den kjører på – AnyMP4 iPod til PC Transfer vil fungere sømløst med den.

En annen flott funksjon i denne programvaren er den innebygde spilleren som lar brukere forhåndsvise video/lyd/foto-effekten før de overføres fra enheten. Dette gjør det enkelt for brukere å velge bare filene de trenger uten å måtte overføre alt på en gang.

Når du kobler iPod-enheten til AnyMP4 iPod til PC Transfer-programmet, vil det være detaljert informasjon om enheten som versjonskapasitet og type vist på skjermen, noe som gjør det enkelt for brukere å vite hva de jobber med.

Med AnyMP4 iPod To PC Transfer kan du enkelt kopiere musikk fra favorittartistene dine eller filmer fra favorittskuespillerne dine til datamaskinen din, slik at du kan nyte dem når som helst og hvor som helst uten å bekymre deg for å miste dem på grunn av utilsiktet sletting eller skade forårsaket av maskinvarefeil.

I tillegg støtter denne programvaren også andre bærbare Apple-enheter som iPad Air, iPad mini 2, iPhone 5s/5c, iPhone 5, iPod Touch, iPod Nano etc., noe som gjør den til et ideelt valg for alle som eier flere Apple-enheter.

Totalt sett er AnyMP4 IPod To Pc Transfer et må-ha-verktøy hvis du eier en bærbar Apple-enhet, da det gir en enkel, men effektiv måte å sikkerhetskopiere viktige data som musikkvideoer, bilder osv., og sikrer at de alltid er trygge selv i i tilfelle noe går galt med den originale kopien som er lagret på selve enheten.

Full spesifikasjon
Forlegger AnyMP4 Studio
Utgiver-nettsted https://www.anymp4.com/
Utgivelsesdato 2014-07-06
Dato lagt til 2014-07-06
Kategori iTunes og iPod-programvare
Underkategori iPod-verktøy
Versjon 7.0.16
Os krav Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 152

Comments: