Designed by WM for Android

Designed by WM for Android 1.0

Android / ArchiVision Directory / 74 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Designet av WM for Android er en kraftig grafisk designprogramvare som lar deg se mer enn 100 illustrasjoner tegnet med InkScape. Enten du er en profesjonell designer eller bare har begynt, er denne appen perfekt for alle som ønsker å lage fantastisk grafikk og design på mobilenheten sin.

Med Designed by WM får du tilgang til et bredt utvalg av illustrasjoner av høy kvalitet som dekker alt fra logoer og symboler til dyr, transport, juleting og mye mer. Hver illustrasjon er nøye laget med de nyeste designteknikkene og verktøyene, noe som sikrer at de ser bra ut på alle skjermstørrelser.

En av nøkkelfunksjonene til Designed by WM er det brukervennlige grensesnittet. Appen er designet med enkelhet i tankene, noe som gjør det enkelt for selv nybegynnere å navigere og bruke alle funksjonene. Du kan enkelt bla gjennom de forskjellige kategoriene av illustrasjoner ved å bruke det intuitive menysystemet eller søke etter spesifikke bilder ved hjelp av nøkkelord.

I tillegg til det omfattende biblioteket med illustrasjoner, inkluderer Designed by WM også en rekke kraftige redigeringsverktøy som lar deg tilpasse designene dine i sanntid. Du kan justere farger, legge til tekstoverlegg eller til og med bruke filtre og effekter for å gi grafikken et unikt utseende.

En annen flott funksjon ved Designed by WM er dens kompatibilitet med andre populære grafiske designprogrammer som Adobe Illustrator eller CorelDRAW. Dette betyr at du enkelt kan importere dine eksisterende design til appen og fortsette å jobbe med dem uten å måtte starte fra bunnen av.

Designet av WM tilbyr også sømløs integrasjon med sosiale medieplattformer som Facebook eller Instagram, slik at du kan dele kreasjonene dine med venner og følgere umiddelbart. Enten det er å lage iøynefallende logoer for bedriften din eller designe tilpasset grafikk for personlige prosjekter, har denne appen alt du trenger for å ta kreativiteten din til nye høyder.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig programvareløsning for grafisk design for Android-enheter, trenger du ikke lete lenger enn Designed by WM. Med sitt omfattende bibliotek med illustrasjoner av høy kvalitet kombinert med avanserte redigeringsverktøy og sømløse integreringsalternativer – leverer denne appen virkelig på alle fronter!

Full spesifikasjon
Forlegger ArchiVision Directory
Utgiver-nettsted http://archivisiondirectory.blogspot.com
Utgivelsesdato 2014-06-16
Dato lagt til 2014-06-16
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 74

Comments:

Mest populær