Recipe4share

Recipe4share 2.3

Windows / Appstend / 38 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Recipe4share er en hjemmeprogramvare som er utviklet for å hjelpe deg med å organisere oppskriftene dine og gjøre matlagingen enklere. Hvis du er en som elsker å lage mat, så er Recipe4share det perfekte verktøyet for deg. Med denne programvaren kan du organisere alle oppskriftene dine i kategorier og underkategorier, noe som gjør det enkelt for deg å finne oppskriften du trenger.

Noe av det beste med Recipe4share er at det lar deg merke favorittoppskriftene dine slik at de alltid er for hånden. Dette betyr at hvis det er en oppskrift du elsker, men som du aldri finner når du trenger den, så vil Recipe4share løse dette problemet for deg.

En annen flott funksjon i Recipe4share er kompatibiliteten med Windows 8-enheter. Du kan bruke denne programvaren på din Windows 8 PC med mus og tastatur eller på nettbrettet på kjøkkenet mens du lager mat. Dette gjør det enkelt for deg å få tilgang til alle oppskriftene dine uansett hvor i huset eller utenfor det.

Recipe4share har også et sosialt aspekt ettersom alle oppskriftene dine blir automatisk delt med andre brukere som har installert appen. Dette betyr at andre brukere kan legge oppskriftene dine til sine favoritter og omvendt. I tillegg kan alle oppskrifter rangeres med 1-5 stjerner og kommenteres i appen.

Hvis det er noen funksjoner som mangler eller ikke fungerer som de skal i Recipe4share, oppfordres brukerne til å legge igjen en kort anmeldelse slik at forbedringer kan gjøres basert på tilbakemeldinger fra brukerne. Målet med Recipe4share er å bli en omfattende oppslagsbok for Windows 8 ved å jobbe sammen med brukerne.

Alt i alt, hvis matlaging er noe som bringer glede inn i livet ditt, men det virker som en umulig oppgave å organisere alle de utklippede papirlappene - prøv Recipe4Share! Det er et utmerket verktøy designet spesielt for folk som deg selv som vil ha favorittrettene sine til fingerspissene uten å ha dem spredt rundt overalt!

Full spesifikasjon
Forlegger Appstend
Utgiver-nettsted http://appstend.com
Utgivelsesdato 2014-06-04
Dato lagt til 2014-06-04
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 2.3
Os krav Windows, Windows 8
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 38

Comments: