Photo Show for Android

Photo Show for Android 5.0

Android / Accessory Software / 208 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Photo Show for Android er en digital fotoprogramvare som lar deg vise bildene dine i 3-dimensjonale objekter mens du spiller musikk på telefonen. Med Photo Show kan du gjøre dine vanlige bilder til en fantastisk visuell opplevelse som vil fengsle og underholde alle som ser dem.

Når du først kjører Photo Show, vil du se 5 forskjellige objekter som du kan velge for å vise bildene dine. Disse gjenstandene inkluderer en kube, kule, sylinder, kjegle og pyramide. Hvert objekt har sin egen unike måte å vise bildene dine i 3D-rom. Bare klikk på objektet du ønsker og begynn å legge til bilder til det.

En av de flotte funksjonene til Photo Show er muligheten til å spille musikk mens du viser bildene dine. Du kan velge hvilken som helst sang fra telefonens bibliotek eller bruke et av de forhåndsinstallerte sporene som følger med appen. Musikken legger til et ekstra lag med følelser og dybde til den visuelle opplevelsen skapt av Photo Show.

En annen nyttig funksjon i Photo Show er muligheten til å sende bilder til PC-er som kjører andre programmer som Photo Snap 64 og File Viewer Express. Dette gjør det enkelt for brukere som ønsker å dele kreasjonene sine med venner eller familiemedlemmer som kanskje ikke har tilgang til en Android-enhet.

Alt i alt, hvis du leter etter en morsom og kreativ måte å vise frem dine digitale bilder på en Android-enhet, trenger du ikke lete lenger enn til Photo Show. Med sitt intuitive grensesnitt, fantastiske bilder og kraftige funksjoner, vil denne appen garantert imponere selv de mest kresne brukerne der ute!

Full spesifikasjon
Forlegger Accessory Software
Utgiver-nettsted http://www.accessoryware.com/
Utgivelsesdato 2014-05-19
Dato lagt til 2014-05-18
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Bildevisere
Versjon 5.0
Os krav Android, Android 2.3 - Android 2.3.2
Krav Android 2.3 or later
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 208

Comments:

Mest populær