EasyColor for Android

EasyColor for Android 1.0

Android / Hongkong Sunricher Technology / 250 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

EasyColor for Android er en kraftig RGBW WiFi LED-kontroller som lar deg kontrollere LED-lysene dine med letthet. Enten du ønsker å skape en avslappende atmosfære i hjemmet ditt eller legge til litt spenning til din neste fest, har denne LED WiFi-kontrolleren alt du trenger for å komme i gang.

Med sitt brukervennlige grensesnitt og enkle betjening er EasyColor for Android det perfekte valget for alle som ønsker å kontrollere LED-lysene sine uten problemer. Du kan enkelt kontrollere opptil 8 soner med denne USB LED-kontrolleren, noe som gjør den ideell for større hjem eller kommersielle områder.

En av de fremtredende funksjonene til EasyColor for Android er evnen til å sette 8 scener i hver sone. Dette betyr at du kan lage ulike lyseffekter avhengig av stemning eller anledning. Enten du vil ha en varm og koselig atmosfære eller en lys og levende en, har denne Remote WiFi LED-dimmeren deg dekket.

I tillegg kommer EasyColor for Android med en forhåndsinnstilt 10 skiftende moduser, som inkluderer pausefunksjon. Synkroniseringsfunksjonen til mønsterendringer sikrer konsekvent endring for alltid, slik at lyseffektene dine alltid er synkronisert med hverandre.

For å bruke denne super RGBW LED-kontrolleren er det flere løsninger tilgjengelig:

- RF Touch-fjernkontroll + RF RGBW-mottaker

- Installert app på iOS/Android + WiFi-sender + RF RGBW-mottaker

- Installert app på iOS/Android + WiFi RGBW-mottaker

- Installert APP på iOS /Android + Bluetooth-sender + RF RGBW-mottaker

- Installert APP på iOS /Android + Bluetooth RGBW-mottaker

Det er imidlertid verdt å merke seg at Bluetooth-versjonen ikke anbefales på grunn av ustabil signalkommunikasjon.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig og allsidig måte å kontrollere LED-lysene hjemme eller i kommersielle områder på, er EasyColor for Android definitivt verdt å vurdere. Med det brukervennlige grensesnittet og kraftige funksjoner som sceneinnstilling og synkroniseringsfunksjon for mønsterendringer sikrer konsekvent endring for alltid, og gjør det til et utmerket valg for alle som vil ha full kontroll over lyseffektene. Så hvorfor vente? Få appen fra APP Store eller vår nettside i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Hongkong Sunricher Technology
Utgiver-nettsted http://www.sunricher.com/
Utgivelsesdato 2014-04-21
Dato lagt til 2014-04-21
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hobbyprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 2.0 or up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 250

Comments:

Mest populær