Loligo

Loligo 0.5 beta

Windows / Vanja Cuk / 131 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Loligo: Det revolusjonerende lydverktøyet som genererer lyd fra bildedata

Er du lei av å bruke den samme gamle lydprogramvaren som bare lar deg lage grunnleggende lyder? Vil du utforske nye muligheter og flytte grensene for hva som er mulig med lydteknologi? Se ikke lenger enn Loligo, et eksperimentelt lydverktøy som genererer lyd fra bildedata.

Loligo er et unikt program som lar brukere plukke opp fargeverdier fra gjeldende skjerminnhold og bruke dem til å kontrollere lyder og animasjoner. Dette betyr at du kan lage komplekse, animerte systemer med sammenlåste audiovisuelle elementer. Disse kan designes for kontinuerlig å kjøre på egen hånd eller svare på sanntidsinndata, noe som gjør dem til reaktive lydobjekter eller til og med musikkinstrumenter.

Med Loligo kjenner kreativiteten din ingen grenser. Du kan bruke et hvilket som helst bilde som en kilde for å generere lyd, enten det er et fotografi, grafisk design eller til og med et videospillskjermbilde. Programvaren analyserer fargene i bildet og oversetter dem til lydbølger i sanntid.

Grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke. Du velger ganske enkelt et område på skjermen med musepekeren, og Loligo vil automatisk generere lyder basert på fargene innenfor det området. Du kan justere ulike parametere som tonehøyde, volum, bølgeform og mer for å finjustere kreasjonene dine.

En av de mest spennende funksjonene til Loligo er dens evne til å lage reaktive lydobjekter. Ved å koble forskjellige områder av et bilde sammen med virtuelle ledninger kalt "noder", kan du lage komplekse systemer der endringer i ett område påvirker andre områder i sanntid. Dette åpner for uendelige muligheter for å lage interaktive installasjoner eller liveopptredener der publikum kan påvirke musikken ved å samhandle med visuelle elementer.

Men ikke bare ta vårt ord for det - sjekk ut denne demovideoen (https://vimeo.com/90585131) som viser noen eksempler på hva som er mulig med Loligo:

- En fargerik abstrakt animasjon laget utelukkende ved hjelp av bilder fra Google Street View

- En liveopptreden der musikere spiller sammen med reaktive bilder generert av Loligo

- En interaktiv installasjon hvor besøkende kontrollerer en virtuell skog gjennom sine bevegelser

Som du kan se, er det utallige måter å bruke Loligo kreativt på – enten det er til musikkproduksjon, kunstinstallasjoner eller liveopptredener.

Når det gjelder tekniske spesifikasjoner, kjører Loligo på både Windows- og Mac-operativsystemer (Windows 7/8/10 eller macOS 10.9+). Det krever minst 4 GB RAM, men vi anbefaler å ha minst 8 GB for optimal ytelse.

Alt i alt, hvis du leter etter en innovativ måte å utforske nye grenser innen lydteknologi, trenger du ikke lete lenger enn til Loligo! Med sin unike tilnærming som kombinerer visuelle data med lydgenereringsevner, tilbyr den uendelige kreative muligheter begrenset av fantasien din!

Full spesifikasjon
Forlegger Vanja Cuk
Utgiver-nettsted http://www.vanjacuk.de/loligo
Utgivelsesdato 2014-04-09
Dato lagt til 2014-04-09
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori DJ-programvare
Versjon 0.5 beta
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav Java Runtime Environment 1.7
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 131

Comments: