Zombie Frontier 2: Survival for Android

Zombie Frontier 2: Survival for Android 1.0

Android / FT Games / 2318 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Zombie Frontier 2: Survival for Android er et spennende spill som tar deg med på en reise gjennom en post-apokalyptisk verden overkjørt av zombier. Som en av de få overlevende som er igjen, må du kjempe for å holde deg i live og beskytte menneskeheten fra de vandøde hordene.

Spillet begynner med et illevarslende budskap - "Det er de som tror tidevannet snur i krigen med de udøde." Til tross for noen fremskritt med å redde overlevende og utvikle nye antistoffer for å bekjempe T-viruset, er det fortsatt mye arbeid å gjøre. Zombiene er i undertall, men overkjørte, noe som gjør denne daglige kampen på liv og død desto mer utfordrende.

Som spiller må du tilpasse og forbedre våpnene dine ved å bruke et helt nytt oppgraderingssystem. Du vil også ha tilgang til et arsenal av nye våpen designet spesielt for å ta ned zombier. Men kanskje mest spennende, det er et nytt supervåpen som garantert vil gi deg et forsprang mot selv de tøffeste udøde fiendene.

I tillegg til disse spennende funksjonene tilbyr Zombie Frontier 2: Survival et utfordrende karakterutviklingssystem som lar deg tilpasse karakterens ferdigheter og evner mens du går gjennom spillet. Og med utmerket grafikk og animasjon som bringer denne post-virusverdenen til live, sammen med sjokkerende lydeffekter og musikk som vil transportere deg inn i dets mørke dyp - det er ikke rart hvorfor så mange spillere har blitt hekta på dette spennende eventyret!

Så hvis du er klar for litt hjertepumpende action så vel som seriøs zombie-drap-moro - så trenger du ikke lete lenger enn Zombie Frontier 2: Survival for Android! Med sitt brede utvalg av våpensystemer, oppgraderingsalternativer, supervåpen og mer - vil det garantert holde selv erfarne spillere underholdt i timevis!

Full spesifikasjon
Forlegger FT Games
Utgiver-nettsted http://www.feelingtouch.com/
Utgivelsesdato 2014-03-06
Dato lagt til 2014-03-06
Kategori Spill
Underkategori Førstepersons skyttere
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 2.2 and above
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2318

Comments:

Mest populær