Flying Eaglet for Android

Flying Eaglet for Android 1.2

Android / Rival Edge / 3 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Flying Eaglet for Android er et spennende plattformspill som vil holde deg underholdt i timevis. I dette spillet styrer du en liten ørn ved navn Flappy som lærer å fly for første gang. Målet ditt er å hjelpe Flappy med å navigere gjennom en rekke hindringer uten å treffe noen bambus.

Spillet i Flying Eaglet er enkelt, men likevel vanedannende. Du trykker på skjermen for å få Flappy til å klappe med vingene og fly høyere. Jo lenger du holder fingeren nede, jo høyere kommer han. Men vær forsiktig så du ikke flyr for høyt eller for lavt, ellers vil du krasje inn i en av hindringene.

En av tingene som skiller Flying Eaglet fra andre spill i sin kategori er vanskelighetsgraden. Mens noen plattformspill kan være frustrerende vanskelig, finner Flying Eaglet akkurat den rette balansen mellom utfordring og moro. Det er enkelt nok for nybegynnere å finne det raskt, men utfordrende nok til å holde erfarne spillere engasjert.

En annen flott funksjon ved Flying Eaglet er dens sosiale aspekt. Du kan dele poengsummene dine på Facebooks vegg og konkurrere med vennene dine om den høyeste flydistansen. Dette legger til et ekstra lag med spenning og motivasjon når du streber etter å slå vennenes poeng.

Flying Eaglet er oversatt til åtte forskjellige språk, inkludert engelsk, Myanmar, kinesisk, japansk, koreansk, fransk, russisk og spansk. Det er imidlertid verdt å merke seg at noen oversettelser kanskje ikke er veldig nøyaktige bortsett fra fra engelsk og myanmar.

Alt i alt, hvis du leter etter et morsomt og vanedannende plattformspill som vil holde deg underholdt mens du er på farten eller under nedetid hjemme eller på jobb, så trenger du ikke lete lenger enn Flying Eaglet for Android!

Full spesifikasjon
Forlegger Rival Edge
Utgiver-nettsted http://rivaledge.sg
Utgivelsesdato 2014-02-10
Dato lagt til 2014-02-10
Kategori Spill
Underkategori Plattformspill
Versjon 1.2
Os krav Android
Krav Android 2.3 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 3

Comments:

Mest populær