Bulk SMS Broadcaster GSM Standard

Bulk SMS Broadcaster GSM Standard 4.5.2

Windows / WindowIndia / 82 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Bulk SMS Broadcaster GSM Standard - Det ultimate SMS-markedsføringsverktøyet

I dagens hektiske verden er kommunikasjon nøkkelen. Enten det er for personlige eller forretningsmessige formål, har det å sende tekstmeldinger blitt en viktig del av vår daglige rutine. Med fremveksten av mobiltelefoner og internett har det å sende masse-SMS blitt en populær måte å nå ut til et stort antall mennesker på én gang. Det er her Bulk SMS Broadcaster GSM Standard kommer inn.

Bulk SMS Broadcaster er en kraftig programvare som lar deg sende gruppe-SMS til ubegrensede mottakere fra din personlige datamaskin eller bærbare datamaskin. Du kan koble mobiltelefonen til PC-en eller den bærbare datamaskinen og sende SMS til tusenvis av mobiltelefoner ved å bruke denne bulk-SMS-avsenderen. Programvaren gir mulighet for å koble til to mobiltelefoner samtidig, noe som gjør det enklere for deg å administrere kontaktene dine.

Bulk SMS-avsenderen har dukket opp som et av de beste verktøyene for bedrifter som leter etter en effektiv måte å markedsføre sine produkter og tjenester gjennom tekstmeldinger. Den tilbyr ulike funksjoner og tilpasningsmuligheter som lar deg tilpasse meldingene dine i henhold til målgruppen din.

Tilpasningsalternativer

En av de beste egenskapene til denne massetekstmeldingsprogramvaren er dens evne til å tilpasse meldinger ved å bruke ulike felt som navn, plassering, aldersgruppe osv., noe som gjør den mer personlig og engasjerende for mottakerne.

Gruppemeldinger

Masse-SMS-programvaren lar deg bruke den som et gruppemeldingsverktøy ved å gi deg en funksjon der landskoder kan legges til som prefikser før numre sendes ut massevis.

Forsinkelse i sending av meldinger

En annen bemerkelsesverdig funksjon som tilbys av denne programvaren er forsinkelsen i å sende meldinger, som gir brukerne tid før meldingen deres blir levert, slik at de kan gjøre nødvendige endringer om nødvendig.

Excel-regnearkintegrasjon

Denne programvaren for massemeldinger gir også brukere en fordel ved å la dem legge til tall fra Excel-regneark automatisk uten å måtte legge inn hvert tall manuelt; blir dermed et utmerket verktøy for organisasjoner som ser på mobilmarkedsføringsstrategier.

Loggfilfunksjon

I tillegg gir BulkSMS kringkaster brukere loggfiler som inneholder alle data relaterte sendte/mislykkede meldinger inkludert dato/tidsstempler som gjør det enkelt å spore fremdriften!

Kompatibilitet

BulkSMS kringkaster fungerer bra med alle typer GSM-aktiverte enheter forutsatt at det er tilstrekkelig balanse på dem eller de har nødvendige pakker inkludert i tilkoblingsplanene deres (USB/Bluetooth).

Konklusjon

Som konklusjon, BulkSMS kringkaster GSM standardutgave tilbyr bedrifter og enkeltpersoner en effektiv måte å kommunisere med store grupper via personlige tekster, samtidig som de gir nyttige funksjoner som forsinkelsesalternativer og excel-integrasjon blant andre!

Full spesifikasjon
Forlegger WindowIndia
Utgiver-nettsted http://asd.com
Utgivelsesdato 2014-01-27
Dato lagt til 2014-01-27
Kategori Kommunikasjon
Underkategori SMS-verktøy
Versjon 4.5.2
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 82

Comments: