MoleExpert Home

MoleExpert Home 1.0.10.174

Windows / Datinf / 23 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MoleExpert Home er en kraftig programvare utviklet for å hjelpe deg med å identifisere vekst eller mørkning av pigmenterte hudlesjoner i oppfølgingsfotografier sammenlignet med baseline-bilder. Denne hjemmeprogramvaren er perfekt for de som ønsker å holde styr på føflekkene sine og sikre at de ikke utvikler seg til noe mer seriøst.

Med MoleExpert Home kan du enkelt ta bilder av føflekkene dine ved hjelp av et moderne digitalkamera og god belysning. Programvaren analyserer deretter bildene og sammenligner dem med tidligere, slik at du kan oppdage endringer i størrelse, form eller farge.

En av hovedfunksjonene til MoleExpert Home er dens evne til å oppdage nye flekker på huden din. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har mange føflekker eller fregner og ønsker å følge med på nye utviklinger. Programvaren vil automatisk fremheve eventuelle nye flekker den oppdager, noe som gjør det enkelt for deg å overvåke dem over tid.

En annen viktig funksjon ved MoleExpert Home er dens evne til å identifisere vekst eller mørkning i eksisterende pigmenterte hudlesjoner. Dette kan være avgjørende for tidlig oppdagelse av melanom, som er den farligste formen for hudkreft. Ved å sammenligne oppfølgingsbilder med baselinebilder, kan programvaren varsle deg hvis det er endringer som kan kreve ytterligere undersøkelser av en medisinsk fagperson.

MoleExpert Home kommer også med en rekke andre nyttige funksjoner som gjør det til et viktig verktøy for alle som er bekymret for deres hudhelse. For eksempel lar programvaren deg kommentere bildene dine med notater om hver føflekk eller lesjon, slik at du kan holde styr på når de først ble oppdaget og eventuelle endringer som har skjedd siden den gang.

I tillegg inkluderer MoleExpert Home verktøy for å måle størrelsen og formen på hver føflekk eller lesjon på huden din. Denne informasjonen kan være uvurderlig når du diskuterer bekymringene dine med en hudlege eller annen medisinsk fagperson.

Totalt sett er MoleExpert Home et utmerket valg for alle som ønsker å ta kontroll over sin egen hudhelse. Med sine kraftige funksjoner og brukervennlige grensesnitt gjør denne hjemmeprogramvaren det enkelt og greit å overvåke føflekkene dine over tid og oppdage eventuelle potensielle problemer før de blir mer alvorlige.

Så hvorfor vente? Last ned MoleExpert Home i dag og begynn å ta kontroll over din egen helse!

Full spesifikasjon
Forlegger Datinf
Utgiver-nettsted http://www.datinf.com
Utgivelsesdato 2013-11-20
Dato lagt til 2013-11-20
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Diverse hjemmeprogramvare
Versjon 1.0.10.174
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 23

Comments: