Aztec Decoder SDK/Android for Android

Aztec Decoder SDK/Android for Android 2.0

Android / AIPSYS Software Laboratory / 144 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Aztec Decoder SDK/Android for Android er et kraftig og effektivt bibliotek designet for å lese, dekode, søke etter strekkoder og oppdage strekkodeorientering. Dette utviklerverktøyet er perfekt for de som trenger å integrere funksjoner for strekkodeskanning i Android-applikasjonene sine.

Med den kompakte Aztec-kodekjernen støtter denne SDK-en symboler fra 15x15 (plass til 13 sifre eller 12 bokstaver) til 27x27. I tillegg er det en spesiell 11x11 "rune" som koder for én byte med informasjon. Hele kjernen støtter størrelser opp til 151x151, som kan kode en imponerende mengde data – opptil 3832 sifre, 3067 bokstaver eller til og med opptil 1914 byte.

En av nøkkelfunksjonene til Aztec Decoder SDK/Android er dens evne til å lese aztekiske strekkoder uavhengig av orientering, skjevhet eller vending. Dette betyr at utviklere enkelt kan integrere dette biblioteket i applikasjonene sine uten å bekymre seg for hvordan strekkoden kan plasseres i forhold til kameraet.

En annen flott funksjon ved denne dekoder SDK/LIB er dens evne til å oppdage og lese strekkoder fra spesifikke områder av interesse i en bildefil. Dette gir utviklere større fleksibilitet når det kommer til å skanne strekkoder i applikasjonene deres.

Aztec Decoder SDK/Android støtter også en rekke bildefilformater, inkludert JPEG-er og PNG-er, samt bilder hentet fra skannere eller digitale kameraer. Dette gjør det enkelt for utviklere som jobber med ulike typer mediefiler.

I tillegg til disse funksjonene tilbyr Aztec Decoder SDK/Android også robuste feilrettingsfunksjoner som sikrer nøyaktig dekoding selv i tilfeller der deler av strekkoden kan være skadet eller skjult.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig og effektivt bibliotek som kan hjelpe deg med å legge til funksjoner for strekkodeskanning i Android-applikasjonen din, så ikke se lenger enn til Aztec Decoder SDK/Android! Med sitt brede utvalg av funksjoner og støtte for flere bildefilformater - vil den garantert dekke alle dine behov!

Full spesifikasjon
Forlegger AIPSYS Software Laboratory
Utgiver-nettsted http://www.aipsys.com
Utgivelsesdato 2013-10-21
Dato lagt til 2013-10-21
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Komponenter og biblioteker
Versjon 2.0
Os krav Android
Krav None
Pris $479.00
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 144

Comments:

Mest populær