SSuite Office Premium HD+

SSuite Office Premium HD+ 2.38.12

Windows / SSuite Office Software / 3463 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SSuite Office Premium HD+: The Ultimate Business Software Suite

Er du en profesjonell eller kresne datamaskinbruker på jakt etter en kontorpakke som kan tilfredsstille dine behov? Se ikke lenger enn til SSuite Office Premium HD+. Denne programvarepakken er utviklet for å gi deg alle verktøyene og funksjonene du trenger for å lage, redigere og administrere dokumenter, regneark, presentasjoner og mer.

En av de fremtredende funksjonene til SSuite Office Premium HD+ er dets utvidede applikasjonsgrensesnitt. Disse grensesnittene er optimalisert for widescreen-skjermer med en oppløsning på 1600 x 900 eller høyere. Dette betyr at du kan se alle funksjonene, funksjonene og menystrukturene tydelig uten å måtte myse eller anstrenge øynene.

I tillegg til det utvidede grensesnittet, kommer SSuite Office Premium HD+ også med dokumentgrensesnitt med faner. Disse grensesnittene gjør det enkelt for deg å finne dine åpnede dokumenter med bare en enkelt visning. Du kan også bruke forhåndsvisninger med miniatyrbilder for å vise hele dokumentoppsettet mens du lager pdf-er, bildedokumenter eller ganske enkelt vise forhåndsvisning mens du lager viktige dokumenter som avhandlinger eller bursdagskort.

SSuite WordGraph tekstbehandler er et annet kraftig verktøy inkludert i denne programvarepakken. Med WordGraphs mange tilgjengelige funksjoner som formatering av tekst og sider gir deler av dokumenter så vel som hele dokumenter i WordGraph brukere god kontroll over arbeidet sitt. Du kan også lagre arbeidet ditt i ulike bransjestandardformater som pdfs jpg bmp png gif ssp (vårt eget presentasjonsformat). Beste delen? Ingen Java eller DotNet nødvendig!

Grønn energiprogramvare: Redder planeten en bit om gangen

Hos SSuite tror vi på å gjøre vår del for miljøet ved å utvikle programvare for grønn energi som bidrar til å redusere karbonavtrykket en bit om gangen! Programvaren vår krever ingen ekstra ressurser som Java eller DotNet, noe som betyr mindre energiforbruk på enheten din!

Lag PDF-filer uten tilleggsprogramvare

Med SSuite Office Premium HD+ har det aldri vært enklere å lage PDF-filer! Du trenger ingen ekstra programvare fordi denne kontorpakken er utstyrt med innebygde PDF-funksjoner i selve WordGraph! Del arbeidet ditt enkelt og raskt uten å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer!

Nyttige funksjoner for å hjelpe arbeidet ditt

SSuite Accel Spreadsheet er et annet kraftig verktøy inkludert i denne forretningsprogramvarepakken. Bruk Accels diagramveiviser-funksjon som lar brukere velge mellom åtte kategorier av 2-D og 3-D diagrammer, inkludert linjeområde kolonne pie XY aksje etc., dusinvis av varianter tilgjengelig også!. Før du kjører noen programmer, vennligst les "Les meg"-dokumentet først.

Men vent, det er mer!

Denne forretningsprogramvarepakken inneholder flere andre nyttige funksjoner, for eksempel hjelp til å skrive ut brevskrivere ved å skrive ut konvolutter for å finne stavefeil på tvers av syv forskjellige språk (amerikansk britisk nederlandsk fransk tysk italiensk spansk) blant andre.

Konklusjon:

Avslutningsvis hvis du leter etter en kontorpakke som henvender seg spesifikt til profesjonelle som krever ytelse av høy kvalitet, trenger du ikke lete lenger enn til SSuite Office Premium HD+. Med det utvidede applikasjonsgrensesnittet med faner for dokumentgrensesnitt innebygde PDF-funksjoner grønn energisparende teknologi, nyttige funksjoner og funksjoner, gir den alt som trengs av kresne databrukere som ikke ønsker annet enn fortreffelighet fra forretningsverktøyene sine!

Anmeldelse

SSuite Office - Premium HD fakturerer seg selv som en kontorpakke for skjermer med bred skjerm, med store ikoner og andre grensesnittelementer som gjør det enklere å navigere. Selv om det lykkes på den fronten -- denne store samlingen av applikasjoner har faktisk svært brukervennlige grensesnitt -- vil kompatibilitetsproblemer sannsynligvis begrense nytten av suiten for mange brukere.

Hvor skal jeg begynne med SSuite Office? Den kommer med programmer som du forventer, for eksempel en tekstbehandler (WordGraph) og et regnearkprogram (Accel), men det er andre programmer vi ikke forutså, for eksempel et bilderedigeringsprogram, en nettleser og til og med den tidkastende favoritten, Tetris. Hvis du leter etter et alternativ til Microsoft Office, treffer ikke SSuite Office helt målet; det er ingen stand-in for PowerPoint eller Publisher, programmer som er av ulik betydning for ulike brukere. Alle programmene hadde kjente grensesnitt som vil være enkelt for de fleste å navigere, og vi tror de forbedrede ikonene og menyene vil være nyttige ikke bare for personer med store skjermer, men også de som har synsproblemer. Hvert program kommer med en grundig hjelpefil som forklarer bruken. Vår eneste store klage på SSuite Office - Premium HD var dens tilsynelatende inkompatibilitet med Microsoft-filer; Microsoft Office er fortsatt standarden, og det faktum at SSuite Office ikke kunne åpne Word- eller Excel-filer - til tross for påstander om at det kunne det - var en avtalebryter for oss. Vi tror at SSuite Office - Premium HD er verdt et forsøk for folk som ikke er bekymret for slike kompatibilitetsproblemer, men for de som ofte deler filer med brukere av Microsoft Office, er det bedre valg der ute.

SSuite Office - Premium HD installerer og avinstallerer uten problemer.

Full spesifikasjon
Forlegger SSuite Office Software
Utgiver-nettsted https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Utgivelsesdato 2020-06-10
Dato lagt til 2020-06-10
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Kontorsuiter
Versjon 2.38.12
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 3463

Comments: