Aspose.Cells for Android

Aspose.Cells for Android 1.0

Android / Aspose / 109 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Aspose.Cells for Android er en kraftig MS Excel-regnearkkomponent som lar utviklere lage Android-applikasjoner for lesing, skriving og manipulering av Excel-regneark uten å stole på Microsoft Excel. Med Aspose.Cells for Android kan utviklere enkelt importere og eksportere data fra ulike filformater som XLS, XLSX, XLSM, SpreadsheetML, CSV og tabulatordelte filer. Denne programvaren er utviklet for å gi en robust formelberegningsmotor som støtter pivottabeller, VBA-makroer og arbeidsbokkryptering.

En av de viktigste funksjonene til Aspose.Cells for Android er dens evne til å lagre og åpne Excel-filer fra strømmer. Dette betyr at utviklere enkelt kan manipulere data i minnet uten å måtte skrive det ut til disk først. I tillegg lar denne programvaren brukere sende utdata direkte til en klientnettleser, noe som gjør den ideell for nettbaserte applikasjoner.

En annen nøkkelfunksjon i Aspose.Cells for Android er dens evne til å importere og eksportere data fra en matrise eller et rekordsett. Dette gjør det enkelt for utviklere som jobber med store datamengder eller som trenger å utføre komplekse beregninger på datasettene sine.

Aspose.Cells for Android støtter også oppretting av bilder og diagrammer gjennom API, noe som betyr at utviklere kan lage tilpassede diagrammer eller grafer basert på deres spesifikke behov. I tillegg lar denne programvaren brukere importere bilder og diagrammer til regnearkene sine, noe som gjør det enkelt å legge til visuelle elementer som logoer eller produktbilder.

En unik funksjon i Aspose.Cells for Android er støtten for CSV-formatet. Dette betyr at brukere enkelt kan importere eller eksportere data i dette formatet uten å måtte stole på tredjepartsverktøy eller plugins.

En annen unik funksjon i Aspose.Cells for Android er dens evne til å legge til en kopi av et eksisterende regneark (med fullstendig innhold inkludert bilder og diagrammer) i en ny fil. Dette sparer tid når du oppretter nye regneark ved å la brukere gjenbruke eksisterende innhold i stedet for å starte fra bunnen av.

I tillegg til disse unike funksjonene er det mange andre funksjoner tilgjengelig i Aspose.Cells, inkludert støtte for betinget formateringsalternativer introdusert i Microsoft Excel XP; manipulasjon navngitte områder; lage pivottabeller gjennom produktets API; lagre filer som HTML-filer eller strømmer; støtte tilpassede diagrammer gjennom produkt-API; sette komplekse formler; lage kommentarer; auto-filtre og sideskift gjennom blant annet produkt-API.

Oppsummert:

Aspose.Cells For Android tilbyr et omfattende utvalg av funksjoner designet spesielt med utviklerbehov i tankene – noe som gjør det til en one-stop-shop-løsning når du arbeider med Excel-dokumenter i utviklingsprosjekter for Android-apper. Den tilbyr robust formelberegningsmotor sammen med pivottabeller, VBA-makroer, arbeidsbokkryptering etc., alt samtidig som den gir sømløs integrasjon mellom forskjellige filformater som XLSX/XLSM/CSV/SpreadsheetML/tabulatordelt osv., og sørger for at applikasjonen din har alt som trengs på hånd!

Full spesifikasjon
Forlegger Aspose
Utgiver-nettsted http://www.aspose.com/
Utgivelsesdato 2013-08-27
Dato lagt til 2013-08-27
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Komponenter og biblioteker
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris $999.00
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 109

Comments:

Mest populær