Sticky Previews

Sticky Previews 2.4

Windows / NTWind Software / 507 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Sticky Previews: The Ultimate Desktop Enhancement Tool

Er du lei av å hele tiden bytte mellom vinduer for å holde øye med viktig informasjon? Sliter du med å se små detaljer i bilder eller grafikk? Se ikke lenger enn Sticky Previews, det lette produktivitetsverktøyet som lar deg lage direkte forhåndsvisninger av et hvilket som helst vindu eller skjermområde du ønsker.

Med Sticky Previews kan du overvåke ethvert bakgrunnsvindu i sanntid, uansett hvilket program du jobber med for øyeblikket. Det er som å ha en lapp for hvert vindu på skrivebordet! Dette kraftige verktøyet er perfekt for alle som trenger å holde øye med flere applikasjoner samtidig, enten det er for jobb eller lek.

Men det er ikke alt – Sticky Previews inkluderer også en skjermforstørrelsesglassfunksjon. Dette må-ha-instrumentet er essensielt for alle som jobber med grafikk eller bilder. Med Sticky Previews kan du zoome inn og ut av forhåndsvisningsvinduer for å se selv de minste detaljene i bilder og andre visuelle medier.

Så hvorfor velge Sticky Previews fremfor andre skrivebordsforbedringsverktøy? For det første er den utrolig enkel å bruke. Bare velg vinduet eller skjermområdet du vil forhåndsvise og la Sticky Previews gjøre resten. Du kan til og med tilpasse størrelsen og plasseringen av hvert forhåndsvisningsvindu for å passe dine behov.

I tillegg er Sticky Previews designet spesielt for Microsoft Windows og skrivebordsapplikasjoner. Dens oppførsel ligner på bilde-i-bilde TV-teknologi, noe som gjør den intuitiv og kjent for brukere på alle nivåer.

Men ikke bare ta vårt ord for det – her er noen nøkkelfunksjoner som gjør at Sticky Previews skiller seg ut fra mengden:

Live forhåndsvisninger: Hold øye med ethvert bakgrunnsvindu i sanntid med live forhåndsvisninger som forblir over alle andre applikasjoner som en lapp.

Skjermforstørrelsesglass: Zoom inn og ut av forhåndsvisningsvinduer for å se små detaljer i bilder og andre visuelle medier.

Tilpassbare innstillinger: Juster størrelsen og plasseringen av hvert forhåndsvisningsvindu i henhold til dine preferanser.

Intuitiv design: Designet spesielt for Microsoft Windows og skrivebordsapplikasjoner med atferd som ligner på bilde-i-bilde TV-teknologi.

Lettvektsytelse: Nyt rask ytelse uten å bremse datamaskinen eller tømme systemressurser.

Enten du er en travel profesjonell med å sjonglere med flere oppgaver samtidig eller bare leter etter måter å forbedre produktiviteten på mens du bruker datamaskinen, har Sticky Previews alt du trenger. Prøv det i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger NTWind Software
Utgiver-nettsted http://www.ntwind.com/
Utgivelsesdato 2020-06-09
Dato lagt til 2020-06-09
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Tweaks programvare
Versjon 2.4
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 507

Comments: