Gecode (64-bit)

Gecode (64-bit) 4.1

Windows / gecode / 62 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Gecode (64-bit) er en kraftig begrensningsløser som gir toppmoderne ytelse samtidig som den er modulær og utvidbar. Den er designet for å hjelpe utviklere med å løse komplekse problemer ved å tilby en fleksibel og effektiv plattform for modellerings- og programmeringsoppgaver.

Med Gecode kan utviklere enkelt lage tilpassede begrensninger, søkestrategier og andre komponenter for å passe deres spesifikke behov. Programvaren er radikalt åpen for programmering, noe som betyr at brukerne har full kontroll over kodebasen og kan modifisere den etter behov.

En av de viktigste fordelene med Gecode er ytelsen. Programvaren er optimert for hastighet og effektivitet, noe som gjør den ideell for å løse store problemer i sanntid. Dette gjør det til et utmerket valg for applikasjoner som planlegging, planlegging, ressursallokering og mer.

I tillegg til ytelsesmulighetene, kommer Gecode også med en omfattende opplæring som spenner over 500 sider. Denne opplæringen dekker alt fra grunnleggende modelleringskonsepter til avanserte programmeringsteknikker ved bruk av Gecode. I tillegg inkluderer programvaren fullstendig referansedokumentasjon som gir detaljert informasjon om alle aspekter av systemet.

Gecode støtter et bredt spekter av problemdomener, inkludert kombinatoriske optimaliseringsproblemer som graffarging eller ryggsekkproblemer; numeriske optimaliseringsproblemer som lineær eller ikke-lineær programmering; problemer med begrensningstilfredshet som Sudoku eller N-Queens; planleggingsproblemer som planlegging av jobbbutikker eller timeplanlegging; planleggingsproblemer som AI-planlegging eller ressursallokering; og mange andre.

Programvaren er tilgjengelig i både 32-biters og 64-biters versjoner avhengig av systemkravene dine. Den kjører på Windows-operativsystemer (Windows XP/Vista/7/8/10), Linux (Ubuntu/Fedora/CentOS), macOS (10.6 Snow Leopard eller nyere), Solaris (SPARC/x86), FreeBSD/x86_64-plattformer.

Totalt sett tilbyr Gecode (64-bit) en utmerket løsning for utviklere som trenger en kraftig begrensningsløser med toppmoderne ytelse samtidig som den er modulær og utvidbar. Dens fleksibilitet lar brukere fokusere på forskjellige modelleringsoppgaver med letthet.Den omfattende opplæringen gjør det enkelt å komme i gang med programvaren, og den omfattende dokumentasjonen sikrer at brukerne har tilgang til all nødvendig informasjon når de jobber med Gecode. Programvareutviklere som leter etter en effektiv måte å løse komplekse optimaliseringsutfordringer bør definitivt vurdere å prøve dette verktøyet!

Full spesifikasjon
Forlegger gecode
Utgiver-nettsted http://www.gecode.com
Utgivelsesdato 2013-07-03
Dato lagt til 2013-07-03
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori IDE-programvare
Versjon 4.1
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 62

Comments: