LDS Home Information

LDS Home Information 11.0

Windows / REG Software / 663 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

LDS Home Information er et omfattende husholdningsdatabaseprogram som tilbyr over 45 forskjellige funksjoner for å hjelpe deg med å administrere hjemmet og familielivet. Denne multimodulprogramvaren er designet for å gjøre det enkelt for deg å legge inn og spore viktig informasjon om hvert medlem av familien din, inkludert kontaktinformasjon, bursdager, jubileer og klesstørrelser.

Med LDS Home Information kan du også holde styr på kravene til matoppbevaring og overvåke familiehjemmekveldsoppgaver. Programvaren inkluderer en modul som lar deg liste opp familieaktiviteter og begivenheter for fødselsåret. I tillegg gir oppskriftsfilfunksjonen en utmerket ressurs for måltidsplanlegging med matveiledningen, matmålingsguiden og handlelistemaskinen.

De økonomiske modulene i LDS Home Information er like imponerende. Du finner aktuarkalkulatorer så vel som standardkalkulatorer som kan hjelpe deg med boliglån eller budsjetteringsbehov. Boligbudsjettmodulen er spesielt nyttig for å hjelpe deg med å holde styr på økonomien din ved å spore utgifter og inntekter.

I tillegg til å administrere husholdningens økonomi, gir LDS Home Information også verktøy for å holde styr på viktige data om kjøretøy, videoer og huset ditt. Enhetskonverteringsfunksjonen gjør det enkelt å konvertere målinger fra en enhet til en annen mens de generelle spillene gir underholdningsmuligheter når det er nødvendig.

For de som liker religiøse spill eller vil ha tilgang til åndelige ressurser ved fingertuppene - denne programvaren har også dekket dem! Med religiøse spill inkludert i pakken - brukere kan nyte morsomme aktiviteter mens de holder kontakten med sin tro.

Nylig lagt til vektsporingsfunksjon hjelper brukere å holde oversikt over helsemålene sine ved å overvåke fremdriften over tid.

Totalt sett er LDS Home Information en alt-i-ett-løsning som tilbyr alt som trengs for å administrere en travel husholdning effektivt. Enten det er å spore økonomi eller holde tritt med daglige gjøremål - denne programvaren har alt dekket!

Full spesifikasjon
Forlegger REG Software
Utgiver-nettsted http://www.reg-software.com
Utgivelsesdato 2013-06-26
Dato lagt til 2013-06-27
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Diverse hjemmeprogramvare
Versjon 11.0
Os krav Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 663

Comments: