Ailt XLS to SWF Converter

Ailt XLS to SWF Converter 6.1

Windows / Ailtware / 166 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Ailt XLS to SWF Converter er en kraftig og brukervennlig programvare som lar deg enkelt konvertere Excel XLS-filer til SWF-videoformat. Denne programvaren er designet for grafiske designere, webutviklere og alle som trenger å lage interaktive presentasjoner eller animasjoner fra Excel-regnearkene deres.

Med Ailt XLS til SWF Converter kan du batchkonvertere flere Excel-filer samtidig, noe som sparer deg for tid og krefter. Programvaren støtter dra-og-slipp-funksjonalitet, slik at du kan legge til filer raskt og enkelt. Du kan også lagre og laste den konverterte fillisten for fremtidig bruk.

En av hovedtrekkene til Ailt XLS til SWF Converter er dens evne til nøyaktig å beholde oppsettet til den originale Excel-filen i de genererte SWF-filene. Dette betyr at dine tabeller, tekst, bilder og andre elementer vil bli bevart i sin opprinnelige form uten tap av kvalitet.

Programvaren gir også en rekke tilpasningsalternativer som lar deg kontrollere utdatafilen mer nøyaktig. Du kan velge hele mappen eller individuelle ark i en Excel-fil for konvertering. I tillegg støtter Ailt XLS til SWF Converter Flash6-formatkomprimering som bidrar til å redusere utdatafilstørrelsen uten å gå på akkord med kvaliteten.

Du kan tilpasse ulike aspekter av utdatavideoen din, for eksempel bildefrekvens, bildekvalitet og størrelse, samt justere bildestørrelsen i henhold til dine behov. Programvaren lar deg til og med slå sammen hvert ark i et Excel-dokument til en SWF-fil med flere rammer.

Ailt XLS to SWF Converter har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for alle med grunnleggende datakunnskaper å bruke det effektivt. Med bare noen få klikk på det intuitive grensesnittet kan brukere begynne å konvertere Excel-dokumentene sine til interaktive videoer eller animasjoner på kort tid!

I tillegg gir denne programvaren avanserte funksjoner som å velge lagringsbane der konverterte filer lagres automatisk etter at konverteringsprosessen er fullført; åpne utdatamappen automatisk etter konvertering; lagre utdatafiler i samme mappe som kildefiler etc., noe som gjør det til et av de mest allsidige verktøyene som er tilgjengelige i dag!

Totalt sett er Ailt XLS til SWF-konverterer et utmerket verktøy for de som trenger raske konverteringer fra excel-dokumenter til interaktive videoer eller animasjoner, samtidig som alle formateringsdetaljer beholder!

Full spesifikasjon
Forlegger Ailtware
Utgiver-nettsted http://www.ailtware.com
Utgivelsesdato 2013-06-13
Dato lagt til 2013-06-13
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Flash-programvare
Versjon 6.1
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 166

Comments: