MicroThunderbird for Thunderbird

MicroThunderbird for Thunderbird 2.0.16

Windows / Alfred Kayser / 270 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MicroThunderbird for Thunderbird er en nettleserprogramvare som er basert på LittleFox. Den har de samme skjermsparingsfunksjonene som LittleFox, men med noen retrodesignelementer som 8-bits farger. Denne programvaren er perfekt for de som ønsker en lett og effektiv nettleseropplevelse.

En av de fremtredende funksjonene til MicroThunderbird for Thunderbird er dens lille filstørrelse. Bildene som brukes i denne programvaren har mindre diskplass, og mer komprimering har blitt brukt totalt sett, noe som resulterer i en jar-fil som bare er 192KB. Dette gjør det til et ideelt valg for de som har begrenset lagringsplass på enhetene sine.

I tillegg til den lille filstørrelsen, tilbyr MicroThunderbird for Thunderbird også utmerket ytelse. Den laster raskt og kjører jevnt, noe som gjør surfing på nettet til en lek. Enten du sjekker e-posten din eller surfer på favorittnettstedene dine, vil denne programvaren gi deg en sømløs opplevelse.

En annen flott funksjon ved MicroThunderbird for Thunderbird er dens kompatibilitet med forskjellige operativsystemer. Det fungerer bra på Windows-, Mac OS X- og Linux-plattformer, slik at du kan bruke det uansett hvilken enhet du har.

Hvis du leter etter tilpasningsalternativer, vil ikke MicroThunderbird for Thunderbird skuffe heller. Du kan velge mellom forskjellige temaer for å tilpasse nettleseropplevelsen din i henhold til dine preferanser.

Alt i alt, hvis du leter etter en lett og effektiv nettleser som tilbyr utmerket ytelse og tilpasningsmuligheter, så se ikke lenger enn til MicroThunderbird for Thunderbird!

Full spesifikasjon
Forlegger Alfred Kayser
Utgiver-nettsted https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/66/#my-addons
Utgivelsesdato 2013-04-06
Dato lagt til 2013-04-06
Kategori Nettlesere
Underkategori Andre nettlesertillegg og plugins
Versjon 2.0.16
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav Thunderbird 5.0 - 22.0
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 270

Comments: