Generic Resume System

Generic Resume System 3.1

Windows / Working Solutions International / 476 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Generic CV System er en kraftig forretningsprogramvare som løser problemet med CV-administrasjon. Den er utviklet for å hjelpe arbeidsgivere å strømlinjeforme rekrutteringsprosessen ved å la dem administrere CV-er på en mer effektiv og effektiv måte. Med denne programvaren kan arbeidsgivere gjøre på få minutter det som pleide å kreve timer.

Systemet fungerer ved å opprette en dedikert e-postkonto for å motta CV fra jobbsøkere. Jobbsøkere kan laste ned gratis klientprogramvare fra returnableforms.com/Downloads/options.asp, som inneholder både det generelle CV-skjemaet og programvaren som trengs for å fylle det ut. Når de er fullført, kan jobbsøkere sende CV-en direkte til arbeidsgiverens dedikerte e-postadresse.

Rapporteringsverktøyet trekker ut hver generisk CV-data fra den e-postboksen og legger den inn i databasen. Verktøyet har 25 rapporter, et dusin diagrammer og en søkemotor som lar arbeidsgivere enkelt finne relevant informasjon om potensielle kandidater.

En av de viktigste fordelene med å bruke dette systemet er at det er gratis å bruke for alle brukere. Standarddatabasen er en Microsoft Access-databasefil (selv om Access i seg selv ikke er nødvendig). Imidlertid, for de som ønsker forbedret funksjonalitet eller trenger kompatibilitet med andre databasesystemer som SQL Server, Oracle eller MySQL vil trenge en Enhanced Database Key-kode som krever kjøp.

Dette systemet kommer arbeidsgivere til gode i flere situasjoner:

1) Internett-basert rekruttering: Arbeidsgivere kan lage kraftige prospektdatabaser uten å måtte dele informasjonen sin med konkurrenter.

2) Ferdighetsdatabase: Bedrifter kan lage umiddelbare evneuttalelser.

3) Jobbmesser: Selv om de samler inn hundrevis av CV på kort tid, kan arbeidsgivere fortsatt bestemme hvem som er de mest kvalifiserte søkerne før de forlater jobbmessen.

For de som kjøper det forbedrede databasealternativet, kan data som samles inn her potensielt slås sammen med andre HR-databasesystemer, noe som gjør det enda mer verdifullt for selskaper som leter etter omfattende løsninger.

Samlet sett tilbyr The Generic Resume System en innovativ løsning for bedrifter som leter etter måter å strømlinjeforme rekrutteringsprosessen deres, samtidig som de forbedrer effektiviteten og nøyaktigheten når de administrerer kandidatdata. Med sitt brukervennlige grensesnitt og robuste funksjonssett inkludert rapporteringsverktøy som diagrammer og grafer samt søkefunksjoner - bør denne programvaren vurderes av ethvert selskap som ser på hvordan de kan forbedre ansettelsesprosessene sine!

Full spesifikasjon
Forlegger Working Solutions International
Utgiver-nettsted http://www.worksol.net
Utgivelsesdato 2013-03-26
Dato lagt til 2013-03-26
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Gjenoppta programvare
Versjon 3.1
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 476

Comments: