CookDiary

CookDiary 3.6

Windows / softsentials / 404 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CookDiary: Ditt personlige matlagingsprogram

Matlaging er en kunst, og som enhver annen kunstform krever det kreativitet, lidenskap og dedikasjon. Enten du er en profesjonell kokk eller hjemmekokk, kan det å ha de riktige verktøyene til din disposisjon utgjøre hele forskjellen når det gjelder å lage deilige måltider som tilfredsstiller smaksløkene dine. Det er her CookDiary kommer inn - et personlig matlagingsprogram som hjelper deg med å administrere alle favorittoppskriftene dine, planlegge måltidene dine med letthet og til og med hjelpe deg med matlagingen.

CookDiary er designet for å være den ultimate oppskriftsprogramvaren for hjemmekokker som ønsker å ta sine kulinariske ferdigheter til neste nivå. Den kombinerer alle fordelene ved et matlagingsprogram og en kokebok til én brukervennlig plattform. Med CookDiary kan du lage menyer for spesielle anledninger eller hverdagsmåltider med bare noen få museklikk.

En av de fremtredende funksjonene til CookDiary er den integrerte kalenderen som lar brukere planlegge måltidene sine på forhånd. Denne funksjonen gjør det enkelt for travle personer som ønsker å holde seg organisert mens de fortsatt nyter deilig hjemmelaget mat hver dag. Du kan enkelt planlegge frokoster, lunsjer eller middager for en hvilken som helst ukedag ved å bruke denne funksjonen.

En annen flott funksjon som skiller CookDiary fra andre oppskriftsprogrammer er evnen til å skrive ut dagligvarelister for hele uker på en gang. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å glemme ingredienser når du handler, fordi alt vil være tydelig oppført på papiret før du drar ut.

I motsetning til andre oppskriftsprogrammer som kan overvelde brukere med regneark og kompliserte grensesnitt, har CookDiary blitt modellert etter tilgjengelighet og enkelhet som finnes i tradisjonelle kokebøker. Grensesnittet er brukervennlig, noe som gjør det enkelt selv for nybegynnere som er nye innen matlagingsprogramvare.

Med CookDiarys intuitive design og kraftige funksjoner som ingrediensskalering (som automatisk justerer ingrediensmengder basert på porsjonsstørrelse), sporing av ernæringsinformasjon (som hjelper brukere med å holde oversikt over forbrukte kalorier) blant annet; det er ingen grense for hva slags retter man kan lage med denne programvaren.

For å konkludere:

Hvis du leter etter en alt-i-ett-løsning som forenkler måltidsplanlegging og samtidig gir tilgang til tusenvis på tusenvis av oppskrifter fra hele verden, så trenger du ikke lete lenger enn Cook Diary! Med sitt intuitive grensesnitt kombinert med kraftige funksjoner som ingrediensskalering og sporing av ernæringsinformasjon; det er virkelig ikke noe annet som er tilgjengelig i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger softsentials
Utgiver-nettsted http://www.softsentials.com
Utgivelsesdato 2013-03-11
Dato lagt til 2013-03-11
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 3.6
Os krav Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Krav Microsoft .NET Framework 4.0
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 404

Comments: