Recipe Keeper Plus

Recipe Keeper Plus 9.5

Windows / REG Software / 8536 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Recipe Keeper Plus er en allsidig og brukervennlig programvare for hjemmet som har blitt tildelt ZDNet Shareware Award i kategorien Hjem og hobby. Dette programmet er en utmerket samling av husholdningsinformasjon som inkluderer mer enn 340 kategoriserte oppskrifter, en dagligvarelistegenerator, menyplanleggerfunksjon, konverteringstabell for vanlige matlagingsmålinger, husholdningsbudsjettkalkulator, sett med kalkulatorer, innsamling av vittige ordtak, kostnadsoversikt. -års diagram og historisk oppsummering.

Oppskriftsdelen av dette programmet er utvilsomt dets viktigste funksjon. Med over 340 kategoriserte oppskrifter å velge mellom, kan du sortere dem etter type eller ingrediens for å finne det perfekte måltidet for enhver anledning. Dagligvarelistegeneratoren lar deg legge til ingredienser fra oppskriften eller velge fra en generell handleliste. Denne funksjonen sparer tid og sikrer at du har alle nødvendige ingredienser før du starter matlagingseventyret.

Den nye menyplanleggerfunksjonen avrunder oppskriftsdelen av dette programmet ved å la brukere planlegge måltidene sine på forhånd. Du kan velge oppskrifter for hver dag i uken og generere en handleliste basert på disse valgene.

I tillegg til sine imponerende oppskriftsfunksjoner, inkluderer Recipe Keeper Plus også andre nyttige verktøy som en konverteringstabell for vanlige matlagingsmålinger. Denne funksjonen gjør det enkelt å konvertere mellom ulike måleenheter når du følger oppskrifter fra forskjellige land eller regioner.

Et annet flott verktøy inkludert i Recipe Keeper Plus er husholdningsbudsjettkalkulatoren. Med denne funksjonen kan brukere enkelt spore utgifter og inntekter mens de holder et øye med deres generelle økonomiske helse.

Settet med kalkulatorer som er inkludert i Recipe Keeper Plus dekker ulike områder som lånebetalinger, sparemål og pensjoneringsplanlegging. Disse verktøyene er utrolig nyttige når du prøver å administrere økonomien din effektivt.

For de som liker spill under pauser hjemme eller på jobb - Recipe Keeper Plus har dekket deg! Programmet kommer med ordkryssspill som kryssord for konsentrasjonsvansker som er morsomme måter å fordrive tiden på mens du venter på middag eller tar pauser på jobben!

Et unikt aspekt ved Recipe Keeper Plus er samlingen av vittige ordtak som legger litt humor inn i din daglige rutine! Disse sitatene vil få deg til å smile hver gang de dukker opp på skjermen din!

Til slutt - hvis du er nysgjerrig på hva som skjedde i løpet av bestemte år gjennom historien - så ikke se lenger enn til Recipe Keeper Pluss historiske oppsummeringsseksjon! Det er fascinerende å lese om tidligere hendelser mens du bruker denne programvaren!

Alt i alt - Recipe Keeper Plus er et utmerket valg for alle som leter etter omfattende hjemmeprogramvare som tilbyr alt som trengs under ett tak! Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt selv om teknologi ikke er din sterke side!

Anmeldelse

Hovedproblemet med dette programmet er navnet, som innebærer en vekt på oppskriftssamling. I stedet er Recipe Keeper Plus en samling av alternativer som inkluderer å se oppskrifter, spille spill og lage et årlig budsjett. Oppskriftsgrensesnittet er funksjonelt, men lite tiltalende, med knapper for å legge til, søke og endre oppføringer og rullegardinmenyer for oppskrifter. Den inkluderer en grunnleggende matveiledning med foreslåtte menyer og enkle verktøy som en menyplanlegger og handlelistebehandler. Import- og eksportalternativer er begrenset til én filtype. Du finner også en journal, database med sitater, budsjettstyringsverktøy og andre funksjoner som kan være morsomme, men som ikke er relatert til matlaging. Selv om ingenting egentlig er galt med Recipe Keeper Plus, er ingenting virkelig bra med det heller. Det er en 15-dagers prøvebegrensning. Alle kan bruke det, men oppskriftspurister vil ha en mer fleksibel applikasjon uten unødvendige tillegg.

Full spesifikasjon
Forlegger REG Software
Utgiver-nettsted http://www.reg-software.com
Utgivelsesdato 2013-03-03
Dato lagt til 2013-03-03
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 9.5
Os krav Windows 8, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 8536

Comments: