Baby Animals Live Wallpaper for Android

Baby Animals Live Wallpaper for Android 1.0

Android / PinkmobileApps / 51 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du leter etter en måte å legge til litt søthet og sjarm til Android-telefonen din, trenger du ikke lete lenger enn Baby Animals Live Wallpaper. Denne herlige skjermspareren har søte babydyr i all sin uklare, kosete herlighet. Enten du er en fan av valper, kattunger, føll eller fawns, har dette levende tapetet noe for enhver smak.

Men hvorfor er babydyr så universelt tiltalende? Det viser seg at det er visse egenskaper som har en tendens til å inspirere til omsorg for mennesker og andre pattedyr. Disse inkluderer uforholdsmessig store øyne og hoder (som vi også ser hos menneskelige babyer), lemmer som ikke er i proporsjon med kroppen (enten lange og delikate eller korte og stumpe), og stumpe eller ikke-truende snuter og ører i etuiet av rovpattedyr.

Nesten alle mennesker reagerer på disse egenskapene med en trang til å beskytte, og det er derfor vi finner babydyr så uimotståelige. Og mange pattedyr vil reagere på samme måte selv når de møter unger av andre arter hvis disse ungene har de samme egenskapene. Dette er grunnen til at vi noen ganger ser hunder som adopterer kattunger eller andre små skapninger - både hunder og kattunger har lignende spedbarnstrekk som stumpe snuter og store øyne.

Selvfølgelig er overdreven uklarhet også et kjennetegn på nesten alle pattedyrunger. Dette har forskjellige funksjoner avhengig av dyret - for det meste hjelper det med å regulere kroppstemperaturen siden babydyr ofte ikke kan gjøre dette selv ennå. Noen unger blir også stående alene uten mors varme i lange perioder, så det å ha ekstra pels hjelper dem å holde seg varme.

I noen tilfeller kan uklarhet også tjene som beskyttende farge. For eksempel, gepardmødre hiver ikke med babyene sine, men gjemmer dem i stedet mens de går på jakt etter mat. Babygeparder har lang uklar pels på ryggen som hjelper dem å blande seg inn i høyt gress mer effektivt mens de venter på at moren skal komme tilbake. På samme måte skjuler hjortemødre sine gyser som har flekkete pels som hjelper dem å blande seg inn i flekkete skygge lettere.

Alle disse faktorene kombineres for å gjøre babydyr til utrolig elskverdige skapninger som fremkaller følelser av varme og beskyttelse i oss alle - som er akkurat det du får med Baby Animals Live Wallpaper! Med sine sjarmerende bilder av søte skapninger som leker eller slumrer fredelig sammen under solfylte himmeler eller stjerneklare nattlandskap; dette levende bakgrunnsbildet vil bringe glede hver gang du ser på telefonskjermen.

Så hvis du er klar til å legge litt sødme til Android-enheten din i dag, last ned Baby Animals Live Wallpaper nå! Du vil ikke angre!

Full spesifikasjon
Forlegger PinkmobileApps
Utgiver-nettsted http://www.appsqueen.com/pink-mobile-apps/
Utgivelsesdato 2013-01-31
Dato lagt til 2013-01-31
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Bakgrunnsredaktører og verktøy
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 2.1 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 51

Comments:

Mest populær