DrWindows

DrWindows 1.05.1

Windows / DonationCoder / 3356 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Dr.Windows: The Ultimate Joke Program for Endless Entertainment

Leter du etter en morsom og ufarlig måte å pranke vennene eller kollegene på? Se ikke lenger enn til Dr.Windows, det ultimate spøkeprogrammet som får alle til å le høyt. Med sine realistiske falske Windows-feilmeldinger er Dr.Windows det perfekte verktøyet for å spille folk triks og legge til litt humor til dagen din.

Hva er Dr.Windows?

Dr.Windows er en underholdningsprogramvare som viser falske Windows-feilmeldinger med tilfeldige intervaller. Disse meldingene ser akkurat ut som ekte vare, men med en humoristisk vri. Du kan tilpasse teksten til disse meldingene for å lage dine egne unike vitser og skøyerstreker.

Hvordan virker det?

Når du har lastet ned og installert Dr.Windows på datamaskinen, vil den kjøre i bakgrunnen til den utløses av en hurtigtast eller tidtaker. Når den er aktivert, vil den vise en falsk Windows-feilmelding på skjermen din som ser ut akkurat som den ekte varen. Du kan velge mellom flere forhåndslagde dialoger eller lage dine egne tilpassede ved hjelp av den innebygde editoren.

Hva er noen av funksjonene?

- Realistisk utseende feilmeldinger: Dialogboksene generert av Dr.Windows ser akkurat ut som ekte Windows-feil.

- Tilpassbar tekst: Du kan endre teksten i hver dialogboks for å lage unike vitser og skøyerstreker.

- Tilfeldige intervaller: Programmet utløses med tilfeldige intervaller, slik at du aldri vet når en feilmelding dukker opp.

- Hurtigtastaktivering: Du kan aktivere Dr.Windows manuelt ved å bruke en hurtigtastkombinasjon.

- Timeraktivering: Sett opp en timer for å utløse en feilmelding etter at en viss tid har gått.

- Delbare dialoger: Lag egendefinerte dialoger og del dem med andre på nettet.

Hvorfor bruke Dr.Windows?

Dr.Windows er perfekt for alle som ønsker å legge til litt humor i sin daglige rutine. Enten du vil pranke vennene dine eller bare underholde deg selv under nedetid, gir denne programvaren uendelige muligheter for latter. Det er også helt ufarlig – ingens datamaskin vil bli skadet av disse falske feilene.

Hvem skal bruke det?

Alle som liker praktiske vitser eller ønsker å legge litt letthet inn i arbeidsdagen, bør prøve ut Dr.Windows. Det er spesielt populært blant IT-fagfolk som ønsker å lette opp arbeidsdagene med ufarlige skøyerstreker.

Konklusjon

Hvis du leter etter et brukervennlig spøkeprogram som gir uendelig underholdningsverdi, trenger du ikke lete lenger enn til Dr.Windows. Med sine realistiske falske Windows-feil og tilpassbare tekstalternativer, tilbyr denne programvaren utallige muligheter for latter uten risiko for skade eller skade. Last den ned i dag og begynn å ha det gøy!

Anmeldelse

Selv om dette sære programmet lar deg lage og vise spøkemeldinger på skrivebordet ditt, er det lett å hjelpe. Å komme i gang er det første hinderet. Høyreklikk på DrWindows' systemstatusfeltikon får opp en minimeny som ikke slipper deg inn i programmet. Hjelpefilen avslører at for å få tilgang til det lille grensesnittet, må du trykke Ctrl og høyreklikke på ikonet, og et ekstra alternativ for å konfigurere innstillinger tilbys da. Når du er inne, kommer programmet med 56 morsomme dialogbokser som etterligner standard Windows-meldinger, komplett med ikoner og lydeffekter. Den kan stilles inn til å starte ved oppstart og vises ved bestemte tidsintervaller eller med en brukerdefinert hurtigtast. Selv om den hevder at du kan lage dine egne meldinger, gir ikke hjelpefilen veiledning om hvordan du gjør det. Til slutt injiserer DrWindows' vanskelige opplegg litt god, ren humor inn i de triste arbeidsdagene gratis.

Full spesifikasjon
Forlegger DonationCoder
Utgiver-nettsted http://www.donationcoder.com
Utgivelsesdato 2012-11-28
Dato lagt til 2012-11-29
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Humor-programvare
Versjon 1.05.1
Os krav Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 3356

Comments: