PC2DroidSMS

PC2DroidSMS 1.0

Windows / Hillstone Software / 13 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

PC2DroidSMS: The Ultimate SMS Messaging Application for Windows

Er du lei av å skrive lange tekstmeldinger på telefonens lille tastatur? Skulle du ønske det var en enklere måte å sende og motta SMS-meldinger fra datamaskinen din på? Se ikke lenger enn PC2DroidSMS, det ultimate SMS-meldingsprogrammet for PC-er som kjører Windows.

Med PC2DroidSMS kan du enkelt sende og motta SMS-meldinger fra datamaskinen din. Bare skriv ut meldingen på PC-ens tastatur, trykk send og se på når den står i kø for overføring. Alle utgående meldinger er merket med status i meldingsdatabasen, slik at du kan følge med på hva som er sendt og hva som fortsatt må sendes.

Men det er ikke alt – PC2DroidSMS fungerer også sømløst med Android-telefoner eller andre Android-enheter som kjører den gratis PC2Droid SMS-appen som er tilgjengelig fra Android Market. Appen spør med jevne mellomrom eller kobler til PC2AndroidSMS-applikasjonen, henter alle utgående meldinger og overfører dem over GSM-nettverket til destinasjonstelefonnumrene.

Så hvorfor velge PC2DroidSMS fremfor andre meldingsapplikasjoner? Her er bare noen få grunner:

1. Enkelt oppsett: Det er en lek å komme i gang med PC2DroidSMS. Bare last ned og installer applikasjonen på din Windows-datamaskin, og last deretter ned den gratis PC2Droid SMS-appen til Android-enheten din.

2. Sømløs integrasjon: Når begge applikasjonene er installert, fungerer de sømløst sammen for å sikre at alle dine utgående meldinger blir overført raskt og effektivt.

3. Meldingssporing: Med sin innebygde meldingsdatabase kan du enkelt holde styr på hvilke meldinger som er sendt og hvilke som fortsatt må sendes.

4. Tilpassbare innstillinger: Vil du ha mer kontroll over hvordan meldingene dine overføres? Ikke noe problem – bare juster innstillingene i applikasjonen for å passe dine preferanser.

5. Rimelig pris: I motsetning til noen andre meldingsapplikasjoner som krever ublu gebyrer for tjenestene sine, er PC2DroidSMS tilgjengelig til en rimelig pris som ikke vil bryte banken.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en brukervennlig meldingsapplikasjon som lar deg sende og motta SMS-meldinger fra datamaskinen din samtidig som du jobber sømløst med Android-enheter, trenger du ikke lete lenger enn PC2DroidSMS! Med det intuitive grensesnittet, tilpassbare innstillingsalternativer og rimelige prismodeller, vil det garantert bli et av dine foretrukne kommunikasjonsverktøy på kort tid!

Full spesifikasjon
Forlegger Hillstone Software
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2012-11-19
Dato lagt til 2012-11-19
Kategori Kommunikasjon
Underkategori SMS-verktøy
Versjon 1.0
Os krav Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Krav PC2Droid SMS Android application
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 13

Comments: