WallSort

WallSort 1.01

Windows / Dmitry Borisov / 28 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WallSort er et kraftig programvareverktøy utviklet for å hjelpe deg med å sortere tapetsamlingen etter sideforhold og/eller oppløsning. Med sine avanserte funksjoner kan du enkelt organisere bakgrunnsbildene dine etter dine preferanser og sørge for at de alltid vises på best mulig måte.

Enten du er en profesjonell designer eller bare noen som elsker å samle vakre bakgrunnsbilder, er WallSort den perfekte løsningen for deg. Den tilbyr et bredt spekter av funksjoner som lar deg tilpasse tapetsamlingen din og holde den organisert til enhver tid.

En av nøkkelfunksjonene til WallSort er støtten for aspekt- og oppløsningsavbøyning. Dette betyr at hvis du for eksempel har et bilde med en oppløsning på 1026x770, kan WallSort automatisk kopiere det til bilder med oppløsninger som 1024x768 eller andre lignende størrelser. Dette sikrer at alle bakgrunnsbilder vises riktig på forskjellige enheter uten forvrengning eller strekking.

En annen flott funksjon ved WallSort er støtten for å gi nytt navn til filer. Hvis det er flere filer med samme navn i en oppdragsmappe, kan WallSort automatisk gi dem nytt navn slik at de ikke overskriver hverandre. Dette gjør det enkelt å holde styr på alle bakgrunnsbilder og unngå forvirring når du blar gjennom dem.

I tillegg til disse avanserte funksjonene tilbyr WallSort også grunnleggende sorteringsalternativer som sortering etter endret dato eller filstørrelse. Du kan velge hvilke kriterier du skal bruke når du sorterer bakgrunnsbilder og til og med lage egendefinerte regler basert på spesifikke nøkkelord eller filtyper.

En ting som skiller WallSort fra andre bakgrunnsbehandlingsverktøy er evnen til å fjerne tomme mapper på slutten av sorteringen. Dette sikrer at tapetsamlingen din forblir ren og rotfri til enhver tid.

Alt i alt, hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy for å administrere tapetsamlingen din, trenger du ikke lete lenger enn WallSort! Med sine avanserte funksjoner og intuitive grensesnitt vil det garantert bli en viktig del av enhver designers verktøysett eller alle som elsker å samle vakre bakgrunnsbilder!

Full spesifikasjon
Forlegger Dmitry Borisov
Utgiver-nettsted http://sourceforge.net/users/dmitryborisov
Utgivelsesdato 2012-11-09
Dato lagt til 2012-11-09
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Bakgrunnsredaktører og verktøy
Versjon 1.01
Os krav Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 28

Comments: