Automatic Wallpaper Changer Plus

Automatic Wallpaper Changer Plus 1.1

Windows / Abhisoft Technologies / 335 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å stirre på det samme gamle skrivebordsbakgrunnen dag ut og dag inn? Skulle du ønske det var en enkel måte å bytte opp bakgrunnsbildet uten å måtte endre det manuelt hver gang? Se ikke lenger enn Automatic Wallpaper Changer Plus!

Dette kraftige verktøyet lar deg automatisk endre skrivebordsbakgrunnen med spesifiserte intervaller, og gir datamaskinen et nytt utseende hver gang du setter deg ned for å jobbe eller leke. Med Automatic Wallpaper Changer Plus kan du velge et hvilket som helst antall bilder og til og med en mappe som inneholder bilder som skal vises som bakgrunn. Og med muligheten til å stille inn tidsintervallet fra hvert 3. minutt til 6. time, kan du tilpasse hvor ofte bakgrunnsbildet ditt endres basert på dine preferanser.

Noe av det beste med Automatic Wallpaper Changer Plus er hvor enkelt det er å bruke. Programmet er lett tilgjengelig fra systemstatusfeltet, slik at du raskt kan gjøre endringer eller justere innstillinger uten å forstyrre arbeidsflyten. Og med støtte for populære bildeformater som. JPG,. BMP,. GIF, og. PNG, det er ingen grunn til å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer.

Men det er ikke alt - Automatic Wallpaper Changer Plus kommer også fullpakket med tilleggsfunksjoner som gjør at den skiller seg ut fra andre tapetskiftende verktøy på markedet. For eksempel:

- Du kan velge om bakgrunnsbilder er strukket eller sentrert på skjermen din

- Du kan angi forskjellige bakgrunnsbilder for hver skjerm hvis du har flere skjermer

- Du kan legge til spesialeffekter som uskarphet eller gråtonefiltre for å gi bakgrunnsbildene dine et unikt utseende

- Du kan til og med planlegge bestemte bakgrunnsbilder for bestemte tider på dagen (f.eks. en beroligende naturscene i arbeidstiden og en morsom tegneseriefigur etter arbeidstid)

Totalt sett, hvis du leter etter en enkel måte å holde skrivebordet ditt friskt og interessant uten å måtte anstrenge deg selv, er Automatic Wallpaper Changer Plus definitivt verdt å sjekke ut. Med det brukervennlige grensesnittet og tilpassbare alternativene, vil det garantert bli et av verktøyene dine for å tilpasse datamaskinopplevelsen din!

Full spesifikasjon
Forlegger Abhisoft Technologies
Utgiver-nettsted http://www.abhisoft.net
Utgivelsesdato 2012-10-23
Dato lagt til 2012-10-23
Kategori Skjermsparere og bakgrunnsbilde
Underkategori Bakgrunnsredaktører og verktøy
Versjon 1.1
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 335

Comments: