TimeLine Remove for IE

TimeLine Remove for IE 0.9

Windows / TimelineRemove / 4885 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

TimeLine Remove for IE: En må-ha nettleserutvidelse for Facebook-brukere

Er du lei av den nye tidslinjefunksjonen på Facebook? Savner du den gamle stilen med å se profiler? I så fall er TimeLine Remove for IE den perfekte løsningen for deg. Denne nettleserutvidelsen fjerner tidslinjefunksjonen på Facebook og lar deg se profiler i gammel stil uten å endre tidslinjeadferden for andre besøkende på Facebook-profilen din.

Hvordan virker det?

TimeLine Remove for IE fungerer ved å skjule tidslinjen, slik at du kan se dine egne og andres profiler i gammel stil. Når den er installert, fungerer den automatisk og en knapp legges til på verktøylinjen som lar deg slå tidslinjen av og på når du vil.

Hvorfor bruke TimeLine Remove for IE?

Det er flere grunner til at TimeLine Remove for IE er en må-ha nettleserutvidelse hvis du er en hyppig bruker av Facebook:

1. Det vekker minner: Den nye tidslinjefunksjonen kan være flott, men noen mennesker foretrekker å holde seg til det de vet. Med TimeLine Remove for IE kan brukere gjenoppleve minnene sine ved å se sine egne og andres profiler i et eldre format.

2. Det er enkelt å bruke: Når det er installert, fungerer TimeLine Remove for IE automatisk uten ekstra konfigurasjon. Verktøylinjeknappen gjør det enkelt å veksle mellom tidslinjer når det er nødvendig.

3. Det kan tilpasses: Brukere har full kontroll over når de vil se tidslinjer eller ikke med bare ett klikk på en knapp.

4. Det er gratis: I motsetning til andre lignende utvidelser som krever betaling eller abonnementsavgift, er TimeLine Remove for IE helt gratis!

5. Ingen flere distraksjoner: Uten flere distraksjoner fra annonser eller sponsede innlegg som vises på nyhetsfeeden din på grunn av tidslinjefunksjoner som er skjult borte fra syne!

6. Bekymringer om personvern – Ved å fjerne tidslinjefunksjoner fra visningen, hjelper denne utvidelsen med å håndtere personvernproblemer og gjør surfingen enklere generelt.

Konklusjon

Som konklusjon, hvis du ønsker å bringe tilbake minner eller bare foretrekker å se profiler i et eldre format uten å endre noe annet om hvordan folk samhandler med profilen din, kan du ikke se lenger enn TimeLine Remove For Internet Explorer! Denne gratis nettleserutvidelsen gir brukere full kontroll over når de vil ha tidslinjer synlige, samtidig som de adresserer personvernproblemer knyttet til at disse funksjonene er synlige på en gang!

Full spesifikasjon
Forlegger TimelineRemove
Utgiver-nettsted http://timelineremove.com/
Utgivelsesdato 2012-06-04
Dato lagt til 2012-06-04
Kategori Nettlesere
Underkategori Internet Explorer-tillegg og plugins
Versjon 0.9
Os krav Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Krav Internet Explorer
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 4885

Comments: