Scorched3D

Scorched3D 43.3d

Windows / Scorched3D / 926274 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Scorched 3D er et spill som har blitt modernisert fra det klassiske DOS-spillet Scorched Earth, som var kjent som "The Mother Of All Games". Dette spillet inneholder et livlig tredimensjonalt landskap som inkluderer animerte jetfly, marinefartøyer, vann og til og med fugler. Tankene og prosjektilene er også detaljerte for å gi spillerne en oppslukende opplevelse.

Scorched 3D er et enkelt turbasert artillerispill som også kan spilles i sanntids strategimodus. Spillere kan motvirke hverandres våpen med kreativt tilbehør, skjold og taktikk. Målet med spillet er å lære ferdigheter i timing, sikting og dømmekraft mens du beveger deg rundt i landskapet eller overliste motstanderen din økonomisk.

Det er enkelt å lære å spille Scorched 3D; alt du trenger å gjøre er å peke tårnet mot målet ditt, justere kraft og bane i henhold til dine preferanser, velge et våpen fra arsenalet med tilgjengelige våpen og skyte! Med tilgjengelige LAN- og internettspillmuligheter for flerspillerspill sammen med musikk innlemmet i spillingen, gjør det til en spennende opplevelse for spillere over hele verden.

Scorched 3D gir spillere en mulighet til å delta i strategiske kamper mot sine motstandere mens de nyter fantastisk grafikk. Spillmekanikken er enkel, men utfordrende nok for spillere på alle ferdighetsnivåer. Enten du er ny på spilling eller har spilt spill i mange år nå - Scorched 3D vil holde deg underholdt i timevis!

Egenskaper:

1) Tredimensjonale landskap: Scorched 3D tilbyr spillere en oppslukende opplevelse med sine tredimensjonale landskap som inkluderer animerte jetfly som flyr over hodet eller marinefartøyer som seiler over vannmasser.

2) Detaljerte tanker og prosjektiler: Tanker og prosjektiler er detaljerte nok til at de ser realistiske ut når de skytes på av andre spillere under spilløkter.

3) LAN & Internett-spilling: Multiplayer-alternativer gir spillere over hele verden tilgang via LAN eller internett-tilkoblinger, noe som gjør det enklere enn noen gang før for venner som bor langt unna hverandre, men som fortsatt ønsker å spille sammen på nettet!

4) Musikk innlemmet i spillingen: Musikk legger til enda et lag med spenning under spilløkter, noe som gjør det morsommere enn noen gang før!

5) Enkel, men utfordrende mekanikk: Spillmekanikk er grei nok til at nybegynnere kan lære raskt, men utfordrende nok til at erfarne spillere ikke vil kjede seg lett heller!

6) Kreativt tilbehør og skjold: Spillere kan motvirke hverandres våpen ved å bruke kreativt tilbehør som skjold som legger til et nytt lag med strategi under kamper mellom motstandere.

7) Sanntidsstrategimodus: I tillegg til turbasert artillerimodus er det også sanntidsstrategimodus der spillere må tenke på føttene mens de prøver å overliste motstanderne sine økonomisk samtidig som de engasjerer dem i kamp!

Konklusjon:

Avslutningsvis er Scorched 3D en fantastisk modernisering av det klassiske DOS-spillet Scorched Earth «The Mother Of All Games» som det var basert på. Den inneholder fantastisk grafikk med tredimensjonale landskap, inkludert animerte jetfly som flyr over hodet eller marinefartøyer som seiler over vannmasser sammen med detaljerte tanker og prosjektiler som gir spillere tilgang over hele verden via LAN eller internettforbindelser, noe som gjør det enklere enn noen gang før for venner som bor langt unna hver andre, men vil fortsatt like å spille sammen online! Med musikk innlemmet i spillingen, legger du til enda et lag med spenning under øktene, og gjør denne tittelen til en ikke å gå glipp av!

Full spesifikasjon
Forlegger Scorched3D
Utgiver-nettsted http://www.scorched3d.co.uk
Utgivelsesdato 2012-03-20
Dato lagt til 2012-03-05
Kategori Spill
Underkategori Sanntids strategispill
Versjon 43.3d
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 926274

Comments: