Databar Decoder SDK/Android for Android

Databar Decoder SDK/Android for Android 2.0

Android / AIPSYS Software Laboratory / 248 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Databar Decoder SDK/Android for Android er et kraftig og effektivt bibliotek designet spesielt for utviklere som trenger å lese, dekode, søke og oppdage strekkodeorientering. Med full kontroll over alle aspekter ved lesing og dekoding av strekkoder, gir denne SDK-en utviklere verktøyene de trenger for å lage robuste applikasjoner som kan håndtere selv de mest utfordrende strekkodescenariene.

En av nøkkelfunksjonene til denne SDK er dens evne til å lese strekkoder fra lavmodulasjonsgrad eller uskarpe symbolbilder. Dette betyr at selv om en strekkode ikke er helt klar eller i fokus, kan Databar Decoder SDK fortsatt lese den nøyaktig. I tillegg kan denne programvaren også lese symboler med skadede kanter eller perspektivforvrengninger.

En annen viktig funksjon ved Databar Decoder SDK/Android for Android er dens evne til å lese symboler med de fleste geometriske forvrengninger. Dette betyr at selv om en strekkode ikke er perfekt justert eller plassert på et objekt, kan denne programvaren fortsatt gjenkjenne den nøyaktig. Videre kan den også lese symboler i miljøer med ujevn belysning.

En unik funksjon ved denne programvaren er dens støtte for omni-directional symbolgjenkjenning. Dette betyr at uansett hvordan en strekkode er orientert (opp ned, sidelengs), vil Databar Decoder SDK kunne gjenkjenne den riktig.

Når det gjelder bildeformater som støttes av denne programvaren, har utviklere tilgang til flere alternativer som tiff/bmp/jpg/png/gif/pcx-formater. I tillegg utfører alle lese- og dekodingsfunksjoner avansert feilretting internt, noe som sikrer nøyaktige resultater selv når du arbeider med ufullkomne strekkoder.

Databar Decoder SDK/Android for Android inneholder også Error Correction Code (ECC) som hjelper til med å fikse skadede strekkoder under skanneprosessen og sikrer nøyaktige resultater hver gang. Dessuten returnerer denne programvaren posisjonsinformasjon om alle gjenkjente strekkoder, noe som gjør det enklere for utviklere å integrere i applikasjonene sine.

Endelig er dette produktet designet med tanke på hastighet - Det oppdager og dekoder strekkoder raskt uten å gå på akkord med nøyaktigheten og sørger for at applikasjonen din kjører jevnt uten forsinkelser forårsaket av langsomme behandlingstider.

Totalt sett tilbyr Databar Decoder SDK/Android for Android en imponerende rekke funksjoner som gjør den til et ideelt valg for utviklere som ønsker å lage robuste applikasjoner som er i stand til å håndtere komplekse strekkodescenarier. Kombinasjonen av avanserte feilkorrigeringsalgoritmer sammen med støtte for flere bildeformater sørger for at du får nøyaktige resultater hver gang samtidig som du sparer utviklingstid og krefter.

Full spesifikasjon
Forlegger AIPSYS Software Laboratory
Utgiver-nettsted http://www.aipsys.com
Utgivelsesdato 0011-10-02
Dato lagt til 2011-12-27
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Komponenter og biblioteker
Versjon 2.0
Os krav Android 1.5/1.6/2.1/2.2/2.3 - 2.3.2/2.3.3 - 2.3.7/3.0/3.1/3.2/4.0
Krav None
Pris $1299
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 248

Comments:

Mest populær