SSH Explorer

SSH Explorer 1.98

Windows / Hidden Bits Software / 18344 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av den kjedelige og tidkrevende prosessen med ekstern Linux-serveradministrasjon? Se ikke lenger enn til SSH Explorer, den nye generasjonen SSH/Telnet-klient- og terminalemulator som gjør det enkelt å administrere serverne dine.

Med det intuitive grensesnittet er det like enkelt å navigere gjennom eksterne kataloger og filer som om de var på hjemmedatamaskinen. Filvisningspanelet lar deg enkelt betjene med eksterne filer, mens den integrerte tekstredigereren og SFTP-klienten alltid er tilgjengelig når du trenger å redigere eller overføre filer.

Men SSH Explorer stopper ikke der. Den inkluderer også en pakke med nyttige Linux-kommandoer, slik at du ikke trenger å huske og skrive dem lenger. Og hvis det ikke er nok, lar det deg til og med lage dine egne tekstutdrag for enda mer effektiv administrasjon.

SSH Explorer støtter VT100-terminalemulering, samt SSH1-, SSH2- og Telnet-protokoller. Dette betyr at uansett hvilken type server du jobber med, har SSH Explorer deg dekket.

Men det som virkelig skiller SSH Explorer er det brukervennlige grensesnittet. I motsetning til andre terminalemulatorer som kan være skremmende for nybegynnere eller krever omfattende kunnskap om kommandolinjegrensesnitt, gjør SSH Explorer ekstern serveradministrasjon tilgjengelig for alle.

Enten du er en erfaren systemadministrator eller nettopp har begynt i Linux-serverens verden, er SSH Explorer det perfekte verktøyet for å gjøre ekstern administrasjon enkel og morsom.

Så hvorfor vente? Last ned SSH Explorer i dag og opplev kraften til effektiv serveradministrasjon til fingerspissene!

Full spesifikasjon
Forlegger Hidden Bits Software
Utgiver-nettsted http://www.sshexplorer.com
Utgivelsesdato 2011-11-27
Dato lagt til 2011-11-26
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Oppringingsprogramvare
Versjon 1.98
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 18344

Comments: