Tansee iPod Transfer Photo

Tansee iPod Transfer Photo 5.0.0.0

Windows / Tansee / 13750 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å miste de dyrebare bildene dine på iPoden? Vil du enkelt sikkerhetskopiere alle iPod-bildene dine til en Windows-basert PC? Se ikke lenger enn Tansee iPod Transfer Photo, den ultimate programvaren for sikkerhetskopiering for alle dine fotobehov.

Tansee iPod Transfer Photo er en brukervennlig programvare som lar deg kopiere bilder fra iPod til en Windows-basert PC med minimal innsats. Med full støtte for bildeoverføring i full oppløsning, sikrer denne programvaren at alle bildene dine sikkerhetskopieres i original kvalitet.

Apple har integrert alle bildene dine i en ithmb-fil, som brukere ikke har direkte tilgang til. Tansee iPod Transfer Photo bruker imidlertid den interne databasen til iPod for å vise og overføre bildene dine umiddelbart. Dette betyr at du enkelt kan overføre alle favorittminnene dine fra en enhet til en annen uten problemer.

En av de beste egenskapene til Tansee iPod Transfer Photo er evnen til å tilpasse nettleserstilen og sikkerhetskopieringsfilformatet (.BMP eller. JPEG). Dette betyr at du kan tilpasse hvordan du viser og lagrer bildene dine i henhold til det som fungerer best for deg. I tillegg tilbyr denne programvaren mange spesielle innstillinger for å tilpasse hvordan du sikkerhetskopierer og administrerer fotobiblioteket ditt.

En annen flott funksjon er dens automatiske gjenkjenningsfunksjon. Når du kobler en iPod-enhet til en datamaskin, oppdager Tansee den automatisk og viser alle tilgjengelige bilder umiddelbart. Dette gjør det utrolig enkelt for brukere som har flere enheter eller ofte bytter mellom dem.

Tansee er fullt kompatibel med alle eksisterende modeller, inkludert:

-  iPod

-  iPod Photo

-  iPod mini

-  iPod shuffle

-  iPod nano

-  iPod-video (inkludert Harry Potter-utgaven)

- nye modeller som:

- ny iPod shuffle

- ny iPod nano

- klassisk

- ta på

Med Tansees brukervennlige grensesnitt og intuitive design, har det aldri vært enklere å sikkerhetskopiere og administrere store datamengder. Enten det er å organisere album eller overføre filer mellom enheter, gir denne programvaren alt som trengs for sømløs administrasjon.

Avslutningsvis, hvis du leter etter pålitelig sikkerhetskopieringsprogramvare som vil holde alle de dyrebare minnene trygge på en hvilken som helst Windows-basert PC, så ikke se lenger enn Tansees kraftige, men likevel brukervennlige løsning!

Full spesifikasjon
Forlegger Tansee
Utgiver-nettsted http://www.tansee.com/
Utgivelsesdato 2008-04-02
Dato lagt til 2011-11-08
Kategori iTunes og iPod-programvare
Underkategori iPod-verktøy
Versjon 5.0.0.0
Os krav Windows XP/Vista/7
Krav None
Pris $19.95
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 13750

Comments: