Enhanced SMS and Caller ID for Android

Enhanced SMS and Caller ID for Android 1.99.12.1

Android / Edward Kawas / 296 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Forbedret SMS og anrops-ID for Android er et kraftig kommunikasjonsverktøy som lar deg holde kontakten med venner, familie og kolleger mens du er på farten. Denne innovative appen tilbyr en rekke funksjoner som gjør det enkelt å administrere innkommende anrop og meldinger uten å måtte berøre telefonen.

Med forbedret SMS og anrops-ID for Android kan du få innkommende SMS-meldinger lest opp av telefonen. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du kjører bil eller når du trenger å holde hendene fri for andre oppgaver. Appen bruker tekst-til-tale-funksjonaliteten til Android-telefonen din for å si opp meldingsinnholdet slik at du kan lytte til det enten gjennom høyttaleren eller et headset.

I tillegg gir Forbedret SMS og Anrops-ID for Android også talevarsler om hendelsespåminnelser fra Google-kalender. Dette betyr at du aldri vil gå glipp av en viktig avtale eller et møte igjen da appen minner deg på forhånd med et hørbart varsel.

Appen er designet med tanke på brukervennlighet. Den har et enkelt grensesnitt som gjør det enkelt å navigere gjennom de ulike funksjonene. Du kan tilpasse innstillinger som stemmehastighet, tonehøyde, volum, språk etc., i henhold til dine preferanser.

En av de viktigste fordelene med å bruke Forbedret SMS og Anrops-ID for Android er dens evne til å hjelpe brukere med å overholde håndfrilover mens de kjører. I mange land rundt om i verden er det ulovlig å bruke mobiltelefoner mens du kjører med mindre de brukes i håndfrimodus. Med denne appen installert på enheten kan brukere enkelt motta anrop og meldinger uten å bryte noen lover.

En annen fordel med å bruke denne programvaren er dens kompatibilitet med forskjellige typer Android-enheter, inkludert smarttelefoner og nettbrett som kjører på forskjellige versjoner av Android-operativsystemet (OS). Enten du har en eldre versjon som KitKat eller Lollipop eller nyere som Marshmallow eller Nougat - denne programvaren fungerer sømløst på alle plattformer.

Forbedret SMS og oppringer-ID for Android tilbyr også avanserte tilpasningsalternativer som å sette opp egendefinerte hilsener for spesifikke kontakter som gir et personlig preg når du mottar anrop fra dem; blokkere uønskede innringere ved å legge dem til i svartelisten; lage hviteliste som kun tillater utvalgte kontakters anrop/meldinger; aktivere/deaktivere autosvar-funksjonen osv., noe som gjør den en-stopp-løsning for alle kommunikasjonsbehov.

Totalt sett er Forbedret SMS og Anrops-ID for Android et utmerket valg hvis du leter etter et pålitelig kommunikasjonsverktøy som tilbyr avanserte funksjoner som tekst-til-tale-funksjonalitet sammen med funksjoner for anropsidentifikasjon. Det brukervennlige grensesnittet kombinert med tilpassbare innstillinger gjør det egnet selv for nybegynnere som ønsker en problemfri opplevelse mens de administrerer kommunikasjonen mens du er på farten!

Full spesifikasjon
Forlegger Edward Kawas
Utgiver-nettsted http://www.enhancedsmscallerid.com/
Utgivelsesdato 2011-10-29
Dato lagt til 2011-10-29
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webtelefoner og VoIP-programvare
Versjon 1.99.12.1
Os krav Android
Krav Android 2.0.1 and above
Pris $2.46
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 296

Comments:

Mest populær