MyPOD Free for Android

MyPOD Free for Android 0.995.25

Android / Sentinel Web Technologies / 180 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MyPOD Free for Android er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg enkelt administrere og lytte til favorittpodcastene dine. Med dens automatiske oppdaterings- og nedlastingsfunksjon kan du holde deg oppdatert med de siste episodene av favorittprogrammene dine uten problemer.

En av de fremtredende funksjonene til MyPOD Free for Android er det fullt konfigurerbare podcast-administrasjonssystemet. Du kan enkelt tilpasse hvor ofte appen ser etter nye episoder, hvor mange episoder den laster ned samtidig og mer. Dette betyr at du kan skreddersy appen for å passe dine spesifikke behov og preferanser.

En annen flott funksjon i MyPOD Free for Android er den integrerte doble spilleren. Dette lar deg lytte til både stemme og musikk samtidig, noe som gjør den perfekt for å lytte til podcaster mens du er på farten eller under treningsøkter.

Appen inkluderer også en online podcastkatalog som gjør det enkelt å finne nye programmer å legge til i listen din. Du kan bla gjennom ulike kategorier eller søke etter nøkkelord, noe som gjør det enkelt å oppdage nytt innhold som matcher interessene dine.

I tillegg inkluderer MyPOD Free for Android en integrert nettleser som lar deg finne feeder og musikk fra selve appen. Dette betyr at du ikke trenger å bytte mellom ulike apper eller nettlesere for å finne det du leter etter.

En av de mest praktiske funksjonene til MyPOD Free for Android er dets automatiske plassbehandlingssystem. Appen vil automatisk slette gamle episoder etter behov for å frigjøre plass på enhetens lagring. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å manuelt administrere podcastbiblioteket ditt for å ha nok plass tilgjengelig på enheten din.

MyPOD Free for Android inkluderer også spillelistefunksjonalitet som lar brukere lage sine egne spillelister basert på deres preferanser, slik at de aldri går glipp av favorittlåtene sine igjen!

Til slutt kommer denne applikasjonen med en skrivebordswidget som gjør det enda enklere å få tilgang til alle disse funksjonene! Bare trykk på widget-ikonet fra hvor som helst i Android-grensesnittet (hjemmeskjermen) og begynn å nyte alle disse fantastiske funksjonene med en gang!

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men likevel brukervennlig MP3- og lydprogramvareløsning spesielt designet med podcaster i tankene, så trenger du ikke lete lenger enn MyPOD Free For Android!

Full spesifikasjon
Forlegger Sentinel Web Technologies
Utgiver-nettsted http://www.my-pod.org/#dl
Utgivelsesdato 2011-09-29
Dato lagt til 2011-09-29
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Podcasting-programvare
Versjon 0.995.25
Os krav Android
Krav Android 1.5
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 180

Comments:

Mest populær