Google Voice Dialer for Android

Google Voice Dialer for Android 0.6.1

Android / Cpedia Mobile / 726 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Google Voice Dialer for Android er et kraftig kommunikasjonsverktøy som lar deg ringe via internett uten å bruke minuttene dine. Denne innovative programvaren fanger opp utgående anrop og bruker Google Voice til å ringe deg tilbake, og koble til samtalen din gratis. Med Google Voice Dialer for Android kan du nyte sømløs kommunikasjon med venner og familie uten å bekymre deg for dyre telefonregninger.

Som en kommunikasjonsprogramvare tilbyr Google Voice Dialer for Android en rekke funksjoner som gjør den til et viktig verktøy for alle som ønsker å holde kontakten mens du er på farten. Enten du reiser til utlandet eller bare ønsker å spare penger på telefonregningen, har denne appen alt du trenger for å holde kontakten.

En av de viktigste fordelene med å bruke Google Voice Dialer for Android er muligheten til å rute anrop via internett. Dette betyr at i stedet for å bruke tradisjonelle telefonlinjer, overføres samtalene dine over Wi-Fi eller mobildatanettverk. Som et resultat kan du ringe av høy kvalitet fra hvor som helst i verden uten å bekymre deg for roaming-avgifter eller andre avgifter.

En annen flott funksjon ved denne appen er dens kompatibilitet med Gizmo5 og sipdroid. Disse populære VoIP-tjenestene lar brukere foreta gratis eller rimelige samtaler over internett, noe som gjør dem ideelle valg for alle som ønsker å spare penger på telefonregningen. Med Google Voice Dialer for Android kan du enkelt koble deg til disse tjenestene og begynne å ringe gratis med en gang.

I tillegg til kompatibiliteten med VoIP-tjenester, fungerer Google Voice Dialer for Android også sømløst når du ikke er i USA. Dette betyr at selv om du reiser i utlandet eller bor utenfor Amerika, kan du fortsatt bruke denne appen til å holde kontakten med venner og familie hjemme.

Men kanskje en av de mest imponerende funksjonene til denne appen er dens evne til å avlytte utgående anrop og bruke Googles stemmeteknologi for å koble dem gratis. Når du foretar et utgående anrop gjennom denne appen, vil den automatisk rute den gjennom Googles taleservere før den kobles til den tiltenkte mottakeren. Denne prosessen skjer sømløst i bakgrunnen, så det er ikke behov for ytterligere trinn fra din side.

Alt i alt, hvis du leter etter et kraftig kommunikasjonsverktøy som tilbyr høykvalitetssamtaler til en rimelig pris (eller til og med helt gratis), så trenger du ikke lete lenger enn Google Voice Dialer for Android! Med sine avanserte funksjoner og brukervennlige grensesnitt, vil denne appen garantert bli en viktig del av din daglige rutine, enten du er hjemme eller på farten!

Full spesifikasjon
Forlegger Cpedia Mobile
Utgiver-nettsted http://backup-to-gmail.cpedia.net/
Utgivelsesdato 2011-09-16
Dato lagt til 2011-09-16
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webtelefoner og VoIP-programvare
Versjon 0.6.1
Os krav Android
Krav Android 1.5
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 726

Comments:

Mest populær