AndRecorder Premium for Android

AndRecorder Premium for Android 1.9

Android / Andr-Construction / 109 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AndRecorder Premium for Android er en kraftig MP3- og lydprogramvare som lar deg enkelt ta opp lyd på Android-enheten din. Med det enkle og intuitive grensesnittet kan du starte opptak med bare ett klikk, noe som gjør det til det perfekte verktøyet for å fange viktige øyeblikk eller lage lydinnhold av høy kvalitet.

En av de fremtredende funksjonene til AndRecorder Premium er evnen til å lagre opptak i WAV-format. Dette sikrer at opptakene dine er av høyest mulig kvalitet, noe som gjør dem egnet for et bredt spekter av bruksområder. I tillegg kan du velge dine egne opptaksinnstillinger som filnavn og opptakskvalitet, noe som gir deg full kontroll over hvordan opptakene dine lagres.

En annen flott funksjon i AndRecorder Premium er dens evne til å sortere, gi nytt navn og slette opptak. Dette gjør det enkelt å holde styr på alle de innspilte filene dine og sikrer at de er organisert på en måte som gir mening for deg. Enten du bruker AndRecorder Premium til personlige eller profesjonelle formål, vil denne funksjonen hjelpe til med å strømlinjeforme arbeidsflyten din og gjøre håndteringen av lydfilene til en lek.

En ting å merke seg om AndRecorder Premium er at det krever et SD-kort for å fungere ordentlig. Selv om dette kan bli sett på som en ulempe av noen brukere som foretrekker å ikke bruke eksterne lagringsenheter, er det verdt å merke seg at SD-kort er allment tilgjengelige og relativt rimelige i disse dager.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig lydopptaksapp for Android-enheter, er AndRecorder Premium definitivt verdt å sjekke ut. Med sitt intuitive grensesnitt og robuste sett med funksjoner, vil den garantert dekke alle opptaksbehovene dine - enten du fanger opp intervjuer eller lager musikk mens du er på farten!

Full spesifikasjon
Forlegger Andr-Construction
Utgiver-nettsted http://sites.google.com/site/andrconstruction/
Utgivelsesdato 2011-07-16
Dato lagt til 2011-07-16
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Programvare for lydproduksjon og innspilling
Versjon 1.9
Os krav Android
Krav Android 2.1 and above.
Pris $3.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 109

Comments:

Mest populær