Bluetooth Stack for Windows by Toshiba

Bluetooth Stack for Windows by Toshiba 8.00.03

Windows / Toshiba / 148717 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Bluetooth Stack for Windows av Toshiba er en driverprogramvare som muliggjør Bluetooth-tilkobling på din Windows-PC. Denne oppdateringen støtter nå Bluetooth 3.0 for høyhastighetsoverføringer, støtter ekstra Bluetooth-maskinvare og løser flere problemer.

Med denne programvaren installert på datamaskinen din kan du enkelt koble til andre Bluetooth-aktiverte enheter som smarttelefoner, nettbrett, hodetelefoner, høyttalere og mer. Programvaren gir en sømløs forbindelse mellom din PC og andre enheter uten behov for kabler eller ledninger.

En av nøkkelfunksjonene til denne oppdateringen er støtten for Bluetooth 3.0-teknologi som gir raskere dataoverføringshastigheter sammenlignet med tidligere versjoner av Bluetooth. Dette betyr at du raskt og enkelt kan overføre store filer som bilder eller videoer.

I tillegg til å støtte ny maskinvare, fikser denne oppdateringen også flere problemer som var tilstede i tidligere versjoner av programvaren. Disse inkluderer kompatibilitetsproblemer med visse enheter og stabilitetsproblemer når du kobler til flere enheter samtidig.

Installasjonsprosessen er enkel og enkel å følge. Når den er installert, kjører programvaren i bakgrunnen uten merkbar innvirkning på systemytelsen.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig driverprogramvare som muliggjør sømløs Bluetooth-tilkobling på Windows-PCen din, trenger du ikke lete lenger enn Toshibas Bluetooth Stack for Windows. Med støtte for ny maskinvare og forbedret ytelse i forhold til tidligere versjoner, er det et viktig verktøy for alle som trenger å koble datamaskinen til andre enheter trådløst.

Nøkkelegenskaper:

- Støtter Bluetooth 3.0-teknologi

- Støtter ekstra maskinvare

- Løser flere kompatibilitetsproblemer

- Enkel installasjonsprosess

- Sømløs tilkobling mellom PC og andre enheter

Systemkrav:

- Microsoft Windows XP SP2/SP3 (32-bit)

- Microsoft Windows Vista SP1/SP2 (32-bit eller 64-bit)

- Microsoft Windows 7 (32-bit eller 64-bit)

Konklusjon:

Toshibas Bluetooth Stack for Windows er et viktig verktøy hvis du trenger pålitelig trådløs tilkobling mellom PC-en og andre enheter som smarttelefoner eller høyttalere. Med sin støtte for ny maskinvare inkludert raskere dataoverføringshastigheter via Bluetooth 3.0-teknologi sammen med forbedret stabilitet i forhold til tidligere versjoner av programvaren, gjør den den til et utmerket valg hvis du ønsker å oppgradere ditt nåværende oppsett.

Installasjonsprosessen er enkel nok selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik, så det er ingen grunn til ikke å prøve det i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Toshiba
Utgiver-nettsted http://www.toshiba.com/
Utgivelsesdato 2011-04-26
Dato lagt til 2011-04-26
Kategori Drivere
Underkategori Nettverksdrivere
Versjon 8.00.03
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Krav Windows 2000/XP
Pris Free
Nedlastinger per uke 17
Totalt antall nedlastinger 148717

Comments: