Droid DJ for Android

Droid DJ for Android 6.41

Android / Spartacus Rex / 7503 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Droid DJ for Android er en kraftig MP3- og lydprogramvare som tilbyr et bredt spekter av funksjoner for å hjelpe deg med å lage og mikse musikk på Android-enheten din. Med sine doble tonehøydeskiftede dekk, mikser og visuelle grensesnitt, er Droid DJ for Android det perfekte verktøyet for DJ-er og musikkentusiaster som ønsker å ta ferdighetene sine til å blande musikk til neste nivå.

En av de fremtredende funksjonene til Droid DJ for Android er tvillingdekkene med tonehøyde. Dette lar deg blande to spor sømløst sammen ved å justere tonehøyden deres i sanntid. Den visuelle mikseren gjør det også enkelt å se hvilket spor som spilles på hver kortstokk, slik at du kan holde styr på miksene dine til enhver tid.

En annen flott funksjon ved Droid DJ for Android er funksjonen for automatisk pitch-sett. Dette angir automatisk tonehøyden til hvert spor basert på toneartsignaturen, noe som gjør det enklere enn noen gang før å lage jevne overganger mellom spor. BPM-telleren hjelper deg også å holde styr på tempoet til hvert spor, slik at du kan sikre at miksene dine alltid er perfekt synkronisert.

I tillegg til disse kjernefunksjonene tilbyr Droid DJ for Android også kompatibilitet med Radio RIP. Dette lar deg ta opp direktesendte radiosendinger direkte inn i appen, slik at du kan bruke dem i miksene dine eller lytte tilbake senere.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig MP3- og lydprogramvare som tilbyr et bredt spekter av funksjoner designet spesielt for både DJ-er og musikkentusiaster, så trenger du ikke lete lenger enn Droid DJ for Android. Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte miksefunksjoner, har denne appen alt du trenger for å ta musikkmikseferdighetene dine til nye høyder!

Full spesifikasjon
Forlegger Spartacus Rex
Utgiver-nettsted http://www.spartacusrex.com/
Utgivelsesdato 2011-04-18
Dato lagt til 2011-04-18
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori DJ-programvare
Versjon 6.41
Os krav Android
Krav Android 1.6
Pris $3.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 7503

Comments:

Mest populær