Ringo Lite for Android

Ringo Lite for Android 1.3.7

Android / Electric Pocket / 7574 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å høre den samme gamle ringetonen hver gang telefonen ringer? Vil du sette et personlig preg på telefonen din ved å angi unike ringetoner og SMS-toner for hver av kontaktene dine? Se ikke lenger enn til Ringo Lite for Android!

Ringo Lite for Android er en produktivitetsprogramvare som lar deg tilpasse telefonens ringetoner og SMS-toner på en morsom og enkel måte. Med Ringo Lite kan du gjøre telefonen din virkelig til din egen ved å stille inn soppete toner for dine kjære og festtoner for vennene dine.

Borte er dagene med å bla gjennom endeløse menyer for å finne den riktige tonen. Ringo Lite er et vennlig sted å administrere alle telefonens toner raskt og enkelt, noe som gjør ringetoner morsomme igjen.

Men det er ikke alt – Ringo Lite tilbyr også avanserte funksjoner som fade-in/fade-out-effekter, volumkontroll og til og med muligheten til å tilordne forskjellige vibrasjonsmønstre for hver kontakt. Med disse funksjonene kan du skape virkelig unike opplevelser hver gang noen ringer eller sender tekstmeldinger.

Og ikke bekymre deg for kompatibilitet – Ringo Lite fungerer sømløst med de fleste Android-enheter, slik at du kan nyte fordelene uansett hva slags enhet du har.

Så hvorfor nøye seg med kjedelige ringetoner når du kan ha personlige ringetoner med Ringo Lite? Last den ned i dag fra nettstedet vårt og begynn å gjøre telefonen din til din!

Full spesifikasjon
Forlegger Electric Pocket
Utgiver-nettsted http://www.electricpocket.com
Utgivelsesdato 2011-03-29
Dato lagt til 2011-03-17
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Kontakt administrasjonsprogramvare
Versjon 1.3.7
Os krav Android
Krav Android 1.5
Pris Free
Nedlastinger per uke 6
Totalt antall nedlastinger 7574

Comments:

Mest populær