ChordComposer

ChordComposer 7.2.0.1

Windows / Asp development Technology / 631 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

ChordComposer er en kraftig komponistprogramvare som kommer med en automatisk akkompagnementsfunksjon. Den er designet for å hjelpe brukere med å lage perfekte sanger raskt og enkelt. Med sine innebygde 100 akkompagnementstiler gjør ChordComposer det enkelt for brukere å designe sin egen unike lyd.

En av de fremtredende funksjonene til ChordComposer er dets omfattende bibliotek med 100 forskjellige stiler. Brukere kan velge mer enn én stil på en enkelt sang for medfølgende formål, slik at de enkelt kan lage komplekse og lagdelte komposisjoner. I tillegg har hver stil seks forskjellige seksjoner: Intro, Normal, Bridge, Fillin1, Fillin2 og Ending. Dette gir brukerne enda mer kontroll over lyden de lager.

Med disse stilene til rådighet kan brukere ganske enkelt redigere melodisporet for enhver sang de vil komponere. Resultatet er en profesjonelt klingende komposisjon som høres ut som den er skapt av en erfaren musiker.

En annen flott funksjon ved ChordComposer er dens intelligente tekstinntastingsfunksjon. Dette gjør det enkelt for brukere å produsere tekster som passer perfekt til musikkkomposisjonene deres. Enten du skriver dine egne sanger eller komponerer musikk for andre, vil denne funksjonen spare deg for tid og krefter samtidig som du sørger for at tekstene dine alltid er på punkt.

ChordComposer støtter også import og eksport fra/til MIDI-filer, noe som betyr at du kan avgrense komposisjonene dine ytterligere ved å bruke andre musikalske programmer om nødvendig.

Samlet sett er ChordComposer et utmerket valg for alle som ønsker å lage høykvalitets musikkkomposisjoner raskt og enkelt uten å ha noen tidligere erfaring med komposisjon eller produksjon. Det intuitive grensesnittet kombinert med dets kraftige funksjoner gjør det til et må-ha-verktøy i enhver musikers arsenal!

Full spesifikasjon
Forlegger Asp development Technology
Utgiver-nettsted http://www.aspdevelope.com
Utgivelsesdato 2016-06-09
Dato lagt til 2011-03-05
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Karaoke programvare
Versjon 7.2.0.1
Os krav Windows NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8/10
Krav None
Pris $48.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 631

Comments: