And Rovio for Android

And Rovio for Android 1.2.1

Android / Poignant Projects / 281 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Og Rovio for Android: The Ultimate Video Brightness Booster

Er du lei av å se videoer på Android-enheten din med dårlig lysstyrke? Vil du forbedre videokvaliteten og gjøre den morsommere å se på? Hvis ja, så er And Rovio for Android den perfekte løsningen for deg. Denne kraftige kommunikasjonsprogramvaren gir en videolysstyrkeforsterker som forbedrer videokvaliteten og gjør den lysere og klarere.

Og Rovio for Android er designet for å gi en eksepsjonell seeropplevelse ved å tilby en rekke funksjoner som lar brukerne kontrollere videoene sine i både stående og liggende modus. Med denne programvaren kan du justere sideforholdet til videoene dine i henhold til dine preferanser, slik at de passer perfekt på skjermen.

Men det er ikke alt! Og Rovio for Android lar deg også betjene ditt WowWee Rovio robotwebkamera fra hvor som helst. Enten du er hjemme eller borte, gir denne programvaren deg full kontroll over webkameraet ditt slik at du kan overvåke alt som skjer i sanntid.

En av de mest imponerende funksjonene til And Rovio for Android er dens evne til å automatisk stille inn maksimal bildestørrelse og -kvalitet under stillbilder. Dette betyr at hver gang du tar et øyeblikksbilde med denne programvaren, vil den automatisk optimere bildestørrelsen og -kvaliteten slik at den ser perfekt ut hver gang.

Med det brukervennlige grensesnittet er And Rovio for Android enkel å bruke selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik. Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å betjene denne programvaren; bare last den ned til enheten din, installer den og begynn å bruke den med en gang!

Så hvorfor vente? Last ned And Rovio for Android i dag og opplev et helt nytt nivå av videovisning!

Full spesifikasjon
Forlegger Poignant Projects
Utgiver-nettsted http://poignantprojects.blogspot.com/
Utgivelsesdato 2011-03-29
Dato lagt til 2011-03-01
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webkamera programvare
Versjon 1.2.1
Os krav Android
Krav Android 1.5
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 281

Comments:

Mest populær