Super Gmail for Android

Super Gmail for Android

Android / Maildover / 299 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Super Gmail for Android er et kraftig kommunikasjonsverktøy som lar deg holde deg oppdatert på e-postspillet ditt. Med sine avanserte funksjoner og intuitive grensesnitt gjør denne appen det enkelt å administrere innboksen din og aldri gå glipp av en viktig melding igjen.

En av de fremtredende funksjonene til Super Gmail for Android er dens tilpassbare varsler. Du kan velge mellom en rekke ringetoner eller varsler for å gi deg beskjed når nye e-poster kommer, og til og med angi forskjellige toner for forskjellige kontakter. Dette betyr at du enkelt kan skille mellom personlige og jobbe-e-poster, eller prioritere meldinger fra bestemte personer.

Men det er ikke alt – Super Gmail for Android har også muligheten til å lese høyt navnet på avsenderen, emnelinjen eller meldingsteksten. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du kjører bil eller på annen måte ikke kan se på telefonskjermen. Du kan ganske enkelt lytte mens appen leser opp viktig informasjon om hver e-post.

I tillegg til disse unike funksjonene tilbyr Super Gmail for Android også all standardfunksjonaliteten du forventer av en e-postapp. Du kan skrive nye meldinger, svare på eksisterende, videresende e-poster til andre og mer. Grensesnittet er rent og enkelt å bruke, med intuitiv navigering som gjør det enkelt å finne det du leter etter.

En annen flott ting med Super Gmail for Android er kompatibiliteten med andre apper og tjenester. Hvis du for eksempel bruker Google Disk eller Dropbox til å lagre filer på nettet, kan du enkelt legge ved disse filene direkte fra appen når du skriver en e-post. Og hvis du har flere e-postkontoer (som én personlig konto og én jobbkonto), lar Super Gmail for Android deg administrere dem alle på ett sted.

Totalt sett er Super Gmail for Android et må-ha-verktøy for alle som stoler på smarttelefonen som sitt primære kommunikasjonsmiddel. Enten du er en travel profesjonell som trenger umiddelbar tilgang til viktige e-poster til enhver tid, eller bare noen som vil ha en mer effektiv måte å administrere innboksen på mens du er på farten – denne appen har alt du trenger!

Full spesifikasjon
Forlegger Maildover
Utgiver-nettsted http://www.maildover.com/
Utgivelsesdato 2011-01-24
Dato lagt til 2011-01-24
Kategori Kommunikasjon
Underkategori E-postprogramvare
Versjon
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 299

Comments:

Mest populær