StormPredator

StormPredator 3.6

Windows / It Works Marketing, Inc / 61572 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

StormPredator: Din personlige værradar på din PC

Er du lei av å stole på værmeldinger som ofte er unøyaktige og upålitelige? Vil du ha en personlig værradar som kan varsle deg om stormer som nærmer seg i sanntid? Se ikke lenger enn til StormPredator, den ultimate hjemmeprogramvaren for å spore stormer og forutsi deres veier.

StormPredator er et kraftig programvareverktøy som viser nesten sanntids NEXRAD doppler radarbilder, klokker og advarsler for alle USA-plasseringer på PC-skrivebordet. Med sine fargerike 3D topografiske kart gir StormPredator en oppslukende opplevelse som lar deg spore stormer med letthet.

Men StormPredator er mer enn bare en værradar. Den inkluderer eksklusive stormsporings- og prediktorverktøy som hjelper deg med å forutsi ETA og plotte stormstier. Du kan sette opp personlige skannesoner og avstandsmåleverktøy for å spore stormer i området ditt. Med disse funksjonene er det som å ha din egen meteorolog hjemme!

En av de mest imponerende funksjonene til StormPredator er dens evne til å sende e-post og mobiltelefonvarsler når stormer når nivåer du har angitt. Dette betyr at selv om du er borte fra datamaskinen, vil du fortsatt bli varslet når hardt vær nærmer seg.

Men hva om du vil dele informasjonen med andre? Ikke noe problem! StormPredator kan også sende fargeradarbilder til mobiltelefoner og publisere fullfargeradarbilder til nettsteder. Dette gjør det enkelt for alle å holde seg informert om lokale værforhold.

Enten du er en huseier som leter etter et avansert varslingssystem eller en stormjager som trenger nøyaktige data i sanntid, har StormPredator alt du trenger. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt for alle å bruke, mens dets avanserte funksjoner gir enestående nøyaktighet og pålitelighet.

Så hvorfor vente? Last ned StormPredator i dag og begynn å spore stormer som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger It Works Marketing, Inc
Utgiver-nettsted http://www.itworks.com
Utgivelsesdato 2011-01-18
Dato lagt til 2011-01-17
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Værprogramvare
Versjon 3.6
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav -
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 61572

Comments: