Math Alarm Clock for Android (Non Google Phone)

Math Alarm Clock for Android (Non Google Phone) 3.1.3

Android / AV Productions / 2 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Math Alarm Clock for Android (Non Google Phone) er en unik og innovativ vekkerklokke som kombinerer funksjonaliteten til en tradisjonell vekkerklokke med den ekstra utfordringen med å løse matematiske ligninger for å slumre eller avvise alarmen. Denne appen er perfekt for alle som sliter med å våkne om morgenen eller trenger et ekstra dytt for å komme seg ut av sengen.

Med Math Alarm Clock for Android kan du velge mellom fire vanskelighetsgrader, alt fra enkle til eksperter, avhengig av dine matematiske ferdigheter. Appen tilbyr også 24 forskjellige alternativer, inkludert slumring før matematikk, antall problemer, flervalg og tilfeldige sangalarmer. Dette betyr at du kan tilpasse alarmopplevelsen din basert på dine preferanser og behov.

En av de fremtredende funksjonene til Math Alarm Clock for Android er dens evne til å hjelpe deg med å våkne mer gradvis. I stedet for å rykke våken til en knallende alarmlyd, lar denne appen deg stille inn en forsiktig oppvåkningsperiode der den skal spille beroligende lyder eller musikk før den gradvis øker i volum til det er på tide for deg å løse noen matematiske problemer.

En annen flott funksjon er at Math Alarm Clock for Android lar deg stille inn flere alarmer samtidig. Dette betyr at hvis du har forskjellige vekketider gjennom uken (som ukedager kontra helger), kan du enkelt lage separate alarmer uten å måtte nullstille dem hver dag.

I tillegg til de praktiske funksjonene, har Math Alarm Clock for Android også en elegant og moderne design som ser flott ut på ethvert nattbord eller skrivebord. Grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke, noe som gjør det enkelt selv for de som ikke er teknologikyndige.

Alt i alt er Math Alarm Clock for Android (ikke Google-telefon) et utmerket valg hvis du leter etter en innovativ måte å starte dagen på riktig. Med sine tilpassbare innstillinger og gradvis vekkefunksjon, vil denne appen bidra til at du aldri sovner for deg igjen!

Full spesifikasjon
Forlegger AV Productions
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2011-01-05
Dato lagt til 2011-01-05
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 3.1.3
Os krav Android
Krav None
Pris $1.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2

Comments:

Mest populær