AutoWebCam

AutoWebCam 1.20C

Windows / THe UDS / 184 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

AutoWebCam: Den ultimate digitale fotoprogramvaren for dine sikkerhetsbehov

Leter du etter en pålitelig og effektiv måte å overvåke hjemmet eller kontoret på mens du er borte? Vil du holde et øye med kjæledyrene, barna eller eldre foreldre på lang avstand? Ikke se lenger enn AutoWebCam – den ultimate digitale fotoprogramvaren som gjør webkameraet ditt til et kraftig sikkerhetskamera.

Med AutoWebCam kan du ta bilder og videoer fra webkameraet ditt med jevne mellomrom eller på forespørsel. Du kan sette opp automatiske utløsere basert på bevegelsesdeteksjon, lyddeteksjon eller timerinnstillinger. Du kan også ta skjermbilder manuelt med et enkelt klikk eller hurtigtast.

De fangede bildene og videoene lagres i en mappe etter eget valg og kan vises med den integrerte fremviseren. Du kan bla gjennom dem som en lysbildefremvisning, zoome inn/ut, rotere dem til venstre/høyre, slette uønskede og dele dem via e-post eller sosiale medier.

Men det er ikke alt – AutoWebCam lar deg også tilpasse lanseringen av en serie tatt bilder og videoer som en automatisk lysbildefremvisning. Du kan stille inn varigheten mellom hvert lysbilde/videoklipp, velge forskjellige overgangseffekter (fade-in/fade-out/slide), legge til bakgrunnsmusikk (MP3/WAV), justere volumnivåer og loop/gjenta lysbildefremvisningen på ubestemt tid.

Om du vil bruke AutoWebCam til personlige eller profesjonelle formål – det er opp til deg. Her er noen eksempler på hvordan våre kunder har brukt det:

- Hjemmesikkerhet: Hold øye med inngangsdøren/bakgården/garasjen/kjelleren/soverommet mens du er på jobb/ferie/reiser.

- Kjæledyrovervåking: Sjekk hunden/katten/fuglen/fisken/skilpadden din mens de er alene hjemme.

- Babyovervåking: Se over det nyfødte/spedbarnet/småbarnet ditt mens de sover/leker/gråter.

- Eldreomsorg: Overvåk dine aldrende foreldre/besteforeldre som bor alene/på hjelpehjem/sykehjem/sykehus.

- Bedriftsovervåking: Overvåk butikk/kontor/lager/fabrikk/sikkerhetskameraer eksternt fra alle enheter med internettilgang.

AutoWebCam er kompatibel med de fleste webkameraer som støtter DirectShow-teknologi (Windows Media Foundation). Det fungerer sømløst med Windows 10/8/7/Vista/XP (32-bit og 64-bit) uten at det kreves ekstra drivere/programvare. Den er lett (~2MB) og enkel å installere/avinstallere uten å etterlate noen spor.

Avslutningsvis, hvis du vil ha trygghet og vite at alt er under kontroll selv når du ikke er der – prøv AutoWebCam i dag! Med sine avanserte funksjoner og brukervennlige grensesnitt vil den garantert overgå alle dine forventninger. Ikke vent til det er for sent – ​​last ned AutoWebCam nå!

Full spesifikasjon
Forlegger THe UDS
Utgiver-nettsted http://www.theuds.com
Utgivelsesdato 2013-04-12
Dato lagt til 2010-12-03
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fastvare for digitalkamera
Versjon 1.20C
Os krav Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP, Windows NT
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 184

Comments: