Mr Number Caller ID and Backup for Android

Mr Number Caller ID and Backup for Android 3.0.3

Android / Hiya / 737 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mr Number Caller ID and Backup for Android er en kraftig verktøyprogramvare som hjelper deg å holde kontaktene dine trygge og sikre. Å miste telefonen kan være et mareritt, spesielt hvis du har viktige kontakter som du må hente. Med Mr Number Caller ID og Backup for Android kan du være trygg på at alle kontaktene dine er sikkerhetskopiert i skyen, klare til å overføres til en ny telefon eller et nytt telefonselskap.

Denne programvaren er utviklet spesielt for Android-enheter, noe som gjør den enkel å bruke og navigere. Den har et intuitivt grensesnitt som lar brukere på alle nivåer av ekspertise enkelt sikkerhetskopiere kontaktene sine med bare noen få klikk. Programvaren tilbyr også avanserte funksjoner som anrops-ID-identifikasjon som hjelper brukere med å identifisere mystiske innringere, inkludert telefonselgere, robodialere og andre problemoppringere.

En av de fremtredende funksjonene til Mr Number Caller ID og Backup for Android er muligheten til å sikkerhetskopiere alle kontaktene dine automatisk i sanntid. Dette betyr at hver gang du legger til eller endrer en kontakt på enheten din, blir den automatisk sikkerhetskopiert i skyen uten at brukeren trenger noe manuelt inngrep.

En annen flott funksjon ved denne programvaren er dens evne til å overføre alle sikkerhetskopierte kontakter sømløst mellom forskjellige enheter eller til og med forskjellige telefonselskaper. Dette gjør det enkelt for brukere som bytter telefon ofte eller skifter tjenesteleverandør regelmessig.

Mr Number Caller ID and Backup for Android tilbyr også avanserte funksjoner for oppringeridentifikasjon som hjelper brukere med å identifisere ukjente numre før de svarer på dem. Denne funksjonen fungerer ved å kryssreferanser innkommende anrop med en omfattende database med kjente spamnumre, telefonselgere, robodialere og andre problemoppringere.

Anropsidentifikasjonsfunksjonen lar også Mr Number-medlemmer som velger å dele informasjon om ukjente numre de mottar med andre medlemmer i sanntid. Dette skaper et aktivt fellesskap der medlemmene hjelper hverandre med å identifisere mystiske oppringere raskt og effektivt.

I tillegg til disse avanserte funksjonene, tilbyr Mr Number Caller ID og Backup for Android også grunnleggende verktøy som samtaleblokkering som lar brukere enkelt blokkere uønskede anrop fra bestemte numre eller retningsnummer.

Totalt sett er Mr Number Caller ID og Backup for Android et viktig verktøy som alle Android-brukere bør ha installert på enheten sin. Dens kraftige sikkerhetskopieringsmuligheter kombinert med avanserte funksjoner for oppringeridentifikasjon gjør den til en av de beste verktøyene som er tilgjengelige på markedet i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Hiya
Utgiver-nettsted http://mrnumber.com/
Utgivelsesdato 2010-09-14
Dato lagt til 2010-09-14
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Backup-programvare
Versjon 3.0.3
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 737

Comments:

Mest populær