Multi-touch gallery Pro for Android

Multi-touch gallery Pro for Android 1.3.1

Android / Bread & Butter Tool / 373 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Multi-touch gallery Pro for Android er en digital fotoprogramvare som gir en oppslukende og interaktiv opplevelse for brukere å se bildene sine. Denne appen er designet for å dra nytte av multi-touch-funksjonene til Android-enheter, slik at brukere kan sveipe, knipe og zoome seg gjennom bildesamlingene sine.

En av de fremtredende funksjonene til Multi-touch gallery Pro er dekkflytmodusen i liggende retning. Denne modusen lar brukere bla gjennom bildene sine på en visuelt slående måte, med hvert bilde vist som et miniatyrbilde som enkelt kan rulles gjennom ved hjelp av berøringsbevegelser.

I tillegg til dekkflytmodus, støtter Multi-touch gallery Pro også multi-touch-inngang. Dette betyr at brukere kan bruke to eller flere fingre på skjermen samtidig for å utføre handlinger som å zoome inn på et bilde eller rotere det.

En annen nyttig funksjon i denne appen er dens evne til å bytte mellom bilder med en enkel sveipebevegelse. Brukere kan raskt flytte fra ett bilde til et annet uten å måtte navigere frem og tilbake mellom menyer eller skjermer.

Multi-touch gallery Pro er tilgjengelig som en gratis nedlasting fra Google Play Store, men det følger med annonser. Disse annonsene er imidlertid ikke-påtrengende og forstyrrer ikke brukeropplevelsen.

Denne appen ble bygget før offisiell multi-touch-støtte ble lagt til Android-enheter, så den har blitt optimalisert for eldre maskinvare- og programvareversjoner. Til tross for denne eldre statusen, er Multi-touch gallery Pro fortsatt et populært valg blant Android-brukere som ønsker en intuitiv og engasjerende måte å se bildene sine på.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men likevel brukervennlig bildeviser for Android-enheten din, er Multi-touch gallery Pro definitivt verdt å sjekke ut. Med sitt imponerende utvalg av funksjoner og intuitive grensesnittdesign, tilbyr denne appen alt du trenger for å nyte din digitale bildesamling som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger Bread & Butter Tool
Utgiver-nettsted http://groups.google.com/group/BandBTool?pli=1
Utgivelsesdato 2010-04-03
Dato lagt til 2010-04-03
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Bildevisere
Versjon 1.3.1
Os krav Android
Krav None
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 373

Comments:

Mest populær